Jak si představujete ideální kancelářské prostory?

Všichni, kteří pracují v kanceláři, sní o tom, že každé ráno usedají za stůl, odkud mají překrásný výhled na celé město. Chtěli by se o obědové pauze zvednout a zajít hned vedle na výborné jídlo, večer se stavit na nákup a do banky a opouštět místo výkonu své práce s čistou hlavou a jediným úkolem dostat se domů. Takhle to skutečně může fungovat.

2016154637-2

Lidé v dnešní době tráví spoustu času v práci. Tento trend je znát obzvlášť v Praze, kde pracovní doba začíná později než ve zbytku republiky. Lidé se pak vrací z práce o půl šesté a už nemají čas na zařizování dalších věcí. Jediným schůdným řešením, které ušetří spoustu času, je možnost vyřídit si všechny náležitosti v budově, kde se nachází kanceláře. A přesně na to cílí dnešní moderní kancelářská centra.

Veškeré služby za rohem

Příkladem výše popsaného principu jsou nové kanceláře Praha City Center. Obrovská kancelářská budova se nachází těsně u Štvanice, pět minut od stanice metra Florenc. Jde o klidnou lokalitu mimo turistický ruch, přesto je v okolí dostatek restaurací a kaváren. Většina občanského vybavení se nachází přímo v budově.

2016104014-11

V domě je myčka, půjčovna automobilů, kosmetický salón, nehtová kosmetika, kadeřnictví, obchody s nábytkem a stínící technikou, mBank a několik restaurací. Je tady dokonce možné dobít si svůj elektromobil. Kdo zde pracuje, má šanci vyřídit si během dne většinu nezbytností a z budovy moderního City Centra se vydat opravdu rovnou domů.

Pronájem kanceláře Praha 1 je ještě stále možný. Budova je obrovská, nachází se v ní kanceláře od 150 metrů čtverečních. K dispozici jsou otevřené prostory i skromnější místnosti a nechybí ani terasa! Na začátku zmiňovaný dech beroucí výhled přímo z křesla od stolu je také možný, záleží na výběru konkrétní kanceláře.

Pamatujte, že pracovat byste měli chodit s chutí a zaměstnání by vás mělo obírat o co nejméně volného času.

2016103931-122

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *