Velcí státníci varují

Velcí státníci varují

Vladimira Putina pokládám za velkého státníka. Má přirozenou autoritu a respekt a jeho národ za ním stojí. Také bychom někoho podobného potřebovali v našem čele. Jenže kde vzít a nekrást, že? Úspěch se ale neodpouští… S přibližujícími volbami, sledujíce naše kandidáty, se mi dere na mysl jen slavná hláška: ,,Je to marnost nad marnost.“rusko r

Právě Vladimír Putin nám otevřeně sděluje, že svět stojí na pokraji války, Německo chystá domácnosti na vojenský konflikt a na ruských hranicích je 40 000 vojáků a přijíždějí další. Posiluje protiletadlové systémy S400, více než 200 stíhaček a každým dnem přibývá další technika. Hodlá se bránit a to je v pořádku. Vlastní národ se bránit musí. Jen my, Evropa, se tváříme, že se nás to netýká. Západní politici se také tváří, že se nic neděje a odmítají s Putinem jednat. O tom, že se ale sakramentsky něco děje nasvědčují následující události.

ukrajinaObjevují se teroristické útoky vedené z Ukrajiny a Kyjev vysílá skupiny operativců vojenského zpravodajství ministerstva obrany. Objevují se série sabotáží, jejichž cílem je i černomořská flotila v Sevastopolu. Je to jasný pokus vyhlášení války. U zadržených osob byla nalezena americká výzbroj a výstroj, americké plastické trhaviny C4, české plastické trhaviny Semtex, americké vizory pro noční vidění, karabiny M4 a německé maskovací uniformy, ale spolu i s další výzbrojí ukrajinské a ruské provenience.

USA si podmaňuje celý svět. Do provozu byl uveden protiraketový systém AEGIS v Polsku i v Rumunsku a nasunují se zbraně do Pobaltí. Ukrajinská vláda, jejíž většina členů disponuje americkými pasy, posílá diverzanty na Krym. Jde o vyprovokování Ruska ke vtrhnutí na území Ukrajiny.

Co má tedy Vladimir Putin dělat? Jednat s ním nikdo nechce a na útoky nereagovat není řešení. To je spíše Česká vlastnost, tak nějak čekat, až se to všechno podělá a pak říct, že se vlastně nedalo nic dělat. Pokud nyní Putin nezareaguje, vyvolá to v Rusku pochybnosti o jeho schopnostech hájit ruskou bezpečnost národa. Z událostí vidíme, jak je snadné vyvolat konflikt a válku.

Jaderné zbraně byly přesunuty z Turecka na rumunskou základnu Deveselu, neboť střely s plochou dráhou letu Tomahavk, to odsud budou mít do Ruska či na Krym doslova na dostřel.atom

Německo oznámilo, že bude doporučovat německým domácnostem, aby se raději zásobily dostatkem vody a potravinami minimálně na 10 dnů. Němci jsou zděšení. Před volbami prezidenta v USA bude zřejmě rozpoutána válka s Ruskem. Výzva je jasným signálem, že v Německu o situaci dobře vědí.

A co na to politici EU? Naše takzvaně sjednocená Evropa, která měla být silná právě proti USA, se nechá vléct diktaturou USA a dělá mrtvého brouka. Situace na Ukrajině je plně kontrolována americkými jestřáby.

bobOpět zabírá masivní propaganda, kdy nám rvou na televizní obrazovky množství přírodních katastrof a lidského braku, aby zakryli svou vlastní faleš. Povodně ale mohou být i důsledkem. Jakmile bude zasažena přehrada jadernou hlavicí hráz, protrhne se a dojde k zaplavení území. Zničí se silnice, nebude fungovat zásobování, je třeba mít zásoby trvanlivých potravin a léků.

Německo čelí migrační krizi, a přesto vláda paní Merkelové ještě oznámila lidem tuto zprávu. Jde tedy do tuhého. Vladimir Putin už ztratil všechen manévrovací prostor a musí reagovat na ukrajinské agresivní provokace. Volby do Bílého domu v USA tak boj mezi kandidáty, kterými jsou Hillary Clinton a Donald Trump, využijí opět ve svůj prospěch. Válka s Ruskem postaví oba kandidáty rovnou před hotovou dohodnutou situaci a ani oni nebudou mít žádný prostor na manévrování. Jde tedy o volební frašku a řízení přichází úplně odjinud, než od volených figurek.

Pokud umíme ve své zaslepenosti, lhostejnosti a omezenosti ještě aspoň trochu myslet, pohled do budoucnosti nás zřejmě vyděsí až do morku kostí. Kdo si myslí, že se ho to netýká, ať zvedne ruku…

Zdroj včetně videa: Vladimir Putin: Svět stojí na pokraji války a já už nevím, jak mám s vámi jednat! Německo chystá domácnosti na vojenský konflikt. Na ruských hranicích je 40,000 vojáků a přijíždějí další!

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient