Angličtina v České republice – intenzivní pobytové kurzy s rodilým mluvčím

V dnešním světě se bez znalosti cizího jazyka neobejdeme. Na každém kroku na nás číhá angličtina ve všech možných podobách. Stačí zapnout počítač a veškerá elektronika je popisována anglicky, do ekonomického slangu pronikla angličtina a náctiletí studenti se baví žargonem zahrnujícím moderní češtinu doplněnou anglickými výrazy. Ano, je to tak, naše společnost dosáhla vyššího levelu a nám nezbývá než ji step by step pozvolna následovat.

Efektivní způsob výuky

Mnoho z nás však znechuceně vzdalo veškeré jazykové kurzy, protože prokousat se složitými gramatickými poučkami, a ještě navíc čelit úskalím obtížné výslovnosti – to opravdu umoří nejednoho studenta. Mít tak možnost vycestovat do zahraničí, užívat si cizojazyčného prostředí a zpátky domů se vrátit s plynnou angličtinou a mnohými perličkami typickými pro jinou kulturu! Učíme-li se cizí jazyk, efektivita studia je přímo úměrná podnětům, kterým jsme v průběhu výuky vystavovováni. Z uvedeného důvodu je nejúspěšnější intenzivní individuální výuka poskytována rodilým mluvčím.

Rodilý mluvčí je nejlepší přehrávač

Není třeba podnikat dalekou cestu, abychom mohli absolvovat takový typ studia. Nezisková společnost ENGLISHstay nabízí intenzivní jazykové kurzy angličtiny přímo na území České republiky. Každý student má svého vlastního rodilého mluvčího, který s ním diskutuje běžná témata všedního života a reaguje na konkrétní specifické požadavky. Výuka je plně individuální dle potřeb klienta. Ten je zcela obklopen angličtinou. Přirozeně si osvojuje novou slovní zásobu z úst svého lektora, okamžitě je upozorňován na možné nuance a odpadá složitý nácvik výslovnosti. Vzhledem k tomu, že účastník kurzu musí jazyk aktivně používat, i gramatika se učí přirozeným způsobem, kdy je rovnou aplikována v praktickém hovoru.

Rozmluvit se anglicky

Zvolíme-li klasické kurzy angličtiny, kam docházíme pravidelně jednou za týden, nikdy se plně nevymaníme z domácího prostředí naplněného češtinou. Při jazykových pobytech ENGLISHstay jsme však skutečně nuceni za češtinou zavřít dveře. Dále už nic jiného než angličtina neexistuje. Výsledkem je překonání obav z komunikace v cizím jazyce, pohotovost v hovoru, plynné bezprostřední reakce, dobré porozumění slyšenému textu a aktivní znalost angličtiny. Dnešní doba neomezených možností nabízí cizojazyčné prostředí přímo v České republice.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient