Dovolená snů na dosah ruky

V dnešním uspěchaném světě není nic cennějšího než zážitky. Zastavte se na chvíli a zapřemýšlejte, po čem nejvíc toužíte! Proměnit sny ve skutečnost není tak těžké, jak se vám nyní možná zdá.

Když pro vás obyčejný zájezd ani bloumání na vlastní pěst není to pravé ořechové…

Možná už nyní přemýšlíte o tom kam na dovolenou napřesrok. Popadne-li vás chuť cestovat, postupujete pravděpodobně jedním ze dvou způsobů, na které jsou lidé odjakživa zvyklí. Jedni si projdou katalogy cestovních kanceláří, případně porovnají různé nabídky na internetu, vyberou si svého favorita a vyrazí na organizovaný poznávací zájezd. Ti dobrodružnější se rozhodnou, kam chtějí jet, sami si vyhledají všechny dostupné informace, najdou si ubytování a zařídí dopravu. Obě možnosti mají svá pro a proti. Hromadný zájezd za památkami vám umožní prohlédnout si to nejdůležitější, co se ve vaší destinaci nachází, a objet řadu míst, aniž byste je museli sami hledat, přičemž se od průvodce dozvíte spoustu zajímavých informací. Nese s sebou ovšem také značnou míru nesvobody, nutnost neustále se přizpůsobovat cizím lidem a nemožnost změnit plány, pokud se vám zrovna zalíbí něco, co není na programu, nebo si chcete vychutnat dobrou večeři a ponořit se do víru nočního života. Vydáte-li se do zahraničí na vlastní pěst, budete mít naopak takřka nekonečné možnosti, ovšem na úkor zvýšené míry rizika. Ani internet nemá odpověď na všechno a nepřipraví vás na každou situaci. Kdo vám pak v krizi pomůže, zvláště pokud se v exotických zemích nedomluvíte?

beach-51956_960_720

…nechte si dovolenou ušít přímo na tělo!

Také vám ani jeden z případů nepřijde ideální? Možná vás ještě nenapadlo, že existuje i třetí možnost. Vaše představy o tom, kde a jak byste chtěli dovolenou prožít, předložíte někomu zkušenému, a ten se postará o to, aby vše proběhlo přesně tak, jak má. CK Monoi již bezmála dvacet let plní lidem jejich cestovatelské sny a ušije vám dovolenou přímo na míru. Čím přesnější plány máte, tím lépe. Toužíte zdolávat výstupy v panenské přírodě, nejlépe v zemích, které dýchají historií? CK Monoi vás provede tajemnou říší Inků, krásami Japonska, Ohňovou zemí i Indonésií. Chcete se raději plavit po moři? Můžete si vybrat, jestli byste radši dovolenou strávili na zaoceánské lodi, nebo si pronajali vlastní jachtu. Máte rádi dobrodružství? Vydejte se na safari do Botswany, objevujte krásy Laponska na sněžném skútru, prohánějte se jeepem po písečných dunách nebo vyrazte na kolech napříč Nepálem. Nadšení golfisté zažijí jedinečnou dovolenou, kde se budou moci věnovat svému oblíbenému sportu. Gurmáni okusí gastronomický ráj. Je libo exotická dovolená? Od Amazonie přes Karibik až po Dálný východ, tam všude se budete moci podívat.

coastline-1081897_960_720

Jak to vlastně funguje?

Protože vaše dovolená bude skutečně na míru, plánování se neobejde bez osobní schůzky, na níž seznámíte CK Monoi se svými sny a plány. Odborníci se pak postarají o zážitek vašich snů. Zájezdy na míru nejsou jen o tom, že skutečně prožijete vše, po čem toužíte, a uvidíte vše, co byste rádi viděli, ale také o tom, že se nebudete muset o nic starat. Komplexní servis zahrnuje cestovní plány, neocenitelné informace, servis na místě, pojištění, letenky, vízové formality, ubytování, průvodcovské služby, výlety se zajištěnými vstupy i zapůjčení dopravních prostředků. Příjemným bonusem jsou doplňkové služby, díky nimž můžete mít z vaší perfektní dovolené třeba i filmový záznam, k němuž se můžete stále vracet. Vy budete mít na starosti jen jediné: pořádně si výlet užít.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *