Odborná rekonstrukce bytu nebo rodinného domu

Potřebujete-li kompletní rekonstrukci na klíč nebo pouze částečnou renovaci vašeho obydlí, svěřte se do rukou odborníků. Rekonstrukce svépomocí bez zkušeností, znalostí a špatné orientace ve stavebním odvětví vám může přinést více škody než užitku. Pokud hrají velkou roli vaše finanční možnosti, je lepší rekonstruovat byt či dům postupně, než vyhodit peníze za nekvalitní materiál, nekvalifikované pracovníky a neodborně provedenou práci. Ve finále za opravy a nový materiál zaplatíte ještě více a celá rekonstrukce se prodraží. Pojďme se podívat, jaké jsou možnosti vylepšení vašeho bydlení a co obnášejí.

Rekonstrukce zděných či panelových bytů

Ne každý z nás má možnost pořídit si bytový dům v novostavbě, a tak lidé často volí starší byt a následnou rekonstrukci. Staré a vybydlené byty bývají také získány v rámci dědického řízení. Za našetřené peníze a jiné úspory je možné byt vylepšit a zmodernizovat bez nutnosti čerpání hypotéky, což je dobrým startem pro život bez zadlužení. Největším problémem a důvodem rekonstrukcí jsou stará paneláková jádra z umakartu. Má to své opodstatnění. Důvodem je nejen zvýšený komfort v bytě, ale také hygienické, estetické a bezpečnostní požadavky. Navíc bytová jednotka se zděným jádrem stoupne na ceně, což je dobré vědět v případě plánovaného prodeje dané nemovitosti. Firma, která se zaměřuje na rekonstrukce Plzeň a zednické práce Plzeň, zvládne bez potíží všechny druhy jader od prefabrikovaných s konstrukcí z dřevěného trámu, až po klasická jádra s železobetonovou konstrukcí.

1007-1903138524_v

Rekonstrukce rodinných domů

U starších rodinných domů jsou rekonstrukční změny leckdy nezbytné, zvláště z důvodu nevyhovujících standardů moderního bydlení. Dříve byly domy stavěny s jinými dispozicemi a v jiném stylu. Stavby neměly tak velká okna, která dnes prosvětlují dnešní novostavby, kuchyň s obývacím pokojem byly odděleny příčkou a největším problémem byly minimální tepelně izolační vlastnosti, které řadí tyto domy do horších energetických tříd. Často je třeba vyměnit veškeré rozvody v domě, které bývají po mnoha letech ve velmi špatném stavu. Profesionální firma by měla zhodnotit skutečný stav nemovitosti a najít vhodná a efektivní řešení. Kompletní rekonstrukce a zateplení domu se vám do budoucna vrátí na nižších energetických zálohách díky nižší spotřebě.

1373-2208272062_v

Rekonstrukce koupelny

Kromě nového jádra v koupelnách u bytových domů se po letech renovují koupelny v bytech a rodinných domech z důvodu obnovy obkladů, dlažeb a sanitního vybavení. Koupelna je přece jen součástí moderního stylu bydlení a měla by být zhotovená tak, aby působila elegantně a nadčasově. Nové obklady a dlažbu nepořizujeme tak často, proto je dobré si nechat poradit od firmy, která zajišťuje návrhy a realizace interiérů plzeň. S pomocí 3D návrhu budete mít jasnou představu, jak bude koupelna po ukončení prací vypadat, případně se mohou doladit ještě nějaké změny a detaily. 3D návrhy mají své uplatnění nejen při realizaci koupelen, ale také kuchyní, obývacího a dětského pokoje a dalších místností.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient