Pánské svetry

Pánské svetry se v poslední době stávají pojmem, který je spojený především s luxusem, pohodlím a elegancí. Skvěle se totiž hodí na nejrůznější společenské akce, ostudu s ním neuděláte ani při sportovních aktivitách a už vůbec ne cestou do práce. Hodí se totiž skoro ke všemu, navíc ho můžeme doplnit o několik ozdob. Nejčastějším druhem jsou pánské svetry pletené. Nicméně do popředí se čím dál tím více dostávají i luxusní pánské svetry.qz9-4254_5_b1

Základem pro výběr pánského svetru je zcela bez pochyb materiál. Ten se může lišit svým zpracováním, ovšem v zásadě zůstává pořád stejný. Pojďme si teď ukázat několik materiálů, se kterými se můžete u svetrů setkat. Jako první je kašmír. Nejedná se zrovna o nejlevnější materiál, nicméně investice se určitě vyplatí, protože kašmír je teplý, ale přitom lehký jako pírko. Doporučuje se kašmírový svetr nosit jen občas (při zvláštních příležitostech) a při koupi myslete na to, že neutrální barvy (nejlépe tmavší) jsou nejlepší volbou.

Dalším materiálem je bavlna. Bavlněné svetry jsou vhodnou variantou pro ty, kteří nosí rádi svetry přímo na těle. Sice se jedná o chladnější materiál, ale třeba v teplejších měsících to nemusí vůbec vadit. Největší pozor si dávejte na jeho údržbu, jelikož bavlněná látka má tendenci měnit svůj tvar.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient