Netradiční tipy na vánoční dárky pro muže a ženy

Po roce se opět blíží vánoční čas. Máte již nakoupené dárky, nebo to jako každý rok necháte na poslední chvíli? Čím dříve si rozmyslíte výběr dárků, tím více času budete mít na jejich nakoupení. To ušetří velkou část klasických předvánočních stresů a starostí. V tomto článku vám napovíme, co může posloužit jako vhodný dárek pro ženu a co byste mohli nakoupit pro muže.

Nechte se inspirovat

vánoční dárky
vánoční dárky

Každý rok se snažíme vymyslet něco originálního, co druhého člověka překvapí a udělá mu radost. Jenže většinou to skončí u stejných dárků jako loni, či vymyšlením nepotřebné blbosti, nad kterou se obdarovaný pousměje a už ji zřejmě nikdy nevytáhne. Inspirace není nikdy dost a je nutné poohlížet se všude kolem. Sledujte to, co se danému člověku líbí, a co by tak mohl přát. Nejlepší dárky jsou takové, které by si člověk přál, ale sám by si je nekoupil. Právě s takovým darem vykouzlíte největší a nejupřímnější úsměv na tváři. A neplatí to pouze ve vánočním období, ale i pro narozeniny, svátky a jiné příležitosti.

Originální dárky s humorem

Když nebudete vědět, co máte druhému dát, zkuste se na to podívat s humorem. Vtipné tričko, roztomilý hrneček a další podobné drobnosti potěší a jistě s nimi nic nezkazíte. Vánoční dárky mohou být velmi pestré a nabídka je široká jak v kamenných obchodech, tak na internetu. Stačí jenom vybrat a objednat či zakoupit.

Vánoční dárky pro ženy

Vánoční dárky pro ženy
Vánoční dárky pro ženy

Vybírání vánočních dárků pro ženy je většinou jednodušší. Nezáleží na tom, jestli se jedná o babičku, maminku či přítelkyni. Klasikou jsou drobnosti v podobě šperků, kosmetiky nebo voňavky. Pokud se rozhodnete sáhnout po něčem originálním, snažte se vybírat tak, aby daný dárek odpovídal osobnosti obdarované. Myslete na to, že dárek má hlavně potěšit a v žádném případě by neměl urazit. Praktické drobnosti v podobě veselého polštářku, praktických hodinek, pomůcek na cvičení a věcí do kuchyně by mohly udělat radost většině žen. Opět platí, že když vyberete něco v závislosti na zálibách obdarované, uděláte jí mnohem větší radost než s dárkem bez hlubšího významu.

Vánoční dárky pro muže

Ženy se často trápí s otázkou, co dát muži jako vánoční dárek. Vánoční dárky pro muže se proto často opakují a největší úspěch mívají holící strojky, voňavky a pomůcky pro údržbu auta. Radost jistě uděláte i pěkným trikem, krásným půllitrem na pivo či rovnou speciální edicí pivních speciálů. Hodit se může i příruční poker a podobné hazardní hry. Hodinky, pásek, originální technika a podobné hračky jsou také jistotou ve většině případů. Vsadit nemusíte pouze na materiální věci, ale zkuste se zamyslet i nad nezapomenutelným zážitkem či poukazem na nákup vybrané věci. Stačí si projít nabídku originálních vánočních dárků a jistě na něco přijdete.

1 názor na “Netradiční tipy na vánoční dárky pro muže a ženy”

  1. Podle mě nejvíc zabírají a potěší dárky, na které se nebude prášit. Ráda partnerovi nadělím třeba něco hezkého nebo originálního na sebe, ale vždycky se snažím doplnit i něčím inspirativním nebo zážitkem. Takže bu´d přidám zajímavou knihu, poukaz do sauny nebo masáže, nebo třeba projížďku tankem či Ferrari. To jsou takové srandy, které potěší snad každého chlapa. 🙂 A když si nevím rady, tak prostě hledám na webu různé tipy, projedu agentury.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient