Nintendo mini NES jménem NES Classic Edition v prodeji

Za onoho předpokladu, že patříte k osobám, jenž zbožňují konzole ve všech jejich formách (a nevyjímaje ani ty tradiční nebo emulátory), rozhodně vás dnes nemůže nepotěšit zjištění, že se jedna tradiční objevila opět na trhu. Znovu a s předinstalovanými tradičními hrami.

Jako jeden z prvních se v této věci nechal slyšet Amazon, jenž ještě během dneška má začít s prodejem herní konzole NES Classic Edition ve „velmi omezených množstvích“. Gigant též naznačil, že očekává skutečně enormní zájem, takže ano, je docela dobře možné, že věc vůbec nebude skladem, protože vše padne na předobjednávky.

Naštěstí ale není Amazon stoprocentní vládce internetového všehomíra, že ano… Máme tu i jeho konkurenci, jako třeba takový Best Buy či Target, jenž konzoli NES Classic Edition rovněž prodávají.

nes-classic-edition
A teď se podržte, nyní přichází okamžik pravdy konečně – kolik celá ta „sranda“ stojí a jaké jsou v ní hry? Kdybychom se měli pobavit pro začátek o ceně, tak zrovna BestBuy si řekne o 59,99 USD (někteří šikovní podnikavci ji již s ohledem na rostoucí poptávku zdvojnásobili…), což je částka zahrnující toto:

  • konzoli samotnou
  • HDMI kabel
  • AC adaptér
  • 1 x NES Classic Controller

Mezi třicítku NES herních klasik, jenž zde najdete patří: Balloon Fight, Bubble Bobble, Castlevania, Castlevania II: Simon’s Quest, Donkey Kong, Donkey Kong Jr., Double Dragon II: The Revenge, Dr. Mario, Excitebike, Pac-Man, Final Fantasy, Galaga, Ghosts’N Goblins, Gradius, Ice Climber, Kid Icarus, Kirby’s Adventure, Mario Bros., Mega Man 2, Metroid, Ninja Gaiden, Punch-Out!! Featuring Mr. Dream, StarTropics, Super C, Super Mario Bros., Super Mario Bros. 2, Super Mario Bros. 3, Tecmo Bowl, The Legend of Zelda, Zelda II: The Adventure of Link.

Vypadá to, že jediným zásadnějším zádrhelem je to, že se novinka dodává pouze s jediným ovladačem, což by mohl být v případě nějaké větší NES retro party (nemluvě o osobách vždy se dožadujících “svého šťastného” ovladače…) docela zádrhel.

Foto: BestBuy

3 thoughts on “Nintendo mini NES jménem NES Classic Edition v prodeji

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *