Srovnání ceny plynu vám pomůže ušetřit

Přijde vám, že nemáte peněz nazbyt, ale už nevíte, na čem byste mohli šetřit? Možná dáváte zbytečně moc peněz za věci, které denně používáte – třeba energii a plyn. Schválně si zjistěte, kolik ročně zaplatíte za plyn, a pak se podívejte na srovnání ceny plynu u dodavatele Enra Services.

Většina lidí platí za plyn zbytečně moc, aniž by o tom věděla. Nikdo to totiž moc neřeší. Spousta Čechů nemá ani ponětí, že by mohli změnit dodavatele a ušetřit, případně se obávají podvodníků. Skutečnost je ovšem jiná. Spolehlivý dodavatel plynu za dobrou cenu se najít dá. Je jím třeba zmiňovaná firma Enra Services, která na svých webových stránkách otevřeně ukazuje srovnání ceny plynu jiných dodavatelů.

flame-580342_960_720

Srovnání ceny plynu najde nejvhodnější nabídku na míru

Pokud se začnete o ceny plynu zajímat, nejspíš přijdete na to, že výhodnost cenové nabídky se liší podle toho, kolik plynu spotřebujete. Některé tarify jsou lepší pro lidi, kteří plyn používají na vytápění rodinného domu (použijí jej hodně), jiné vyhovují spíš těm, co na něm jen vaří. Enra Services má proto několik tarifů, jejichž společným jmenovatelem je nízká cena plynu za 1 m3.

Díky chytré kalkulačce si vůbec nemusíte pročítat, v čem se jednotlivé tarify liší, stejně je pro vás nejdůležitějším faktorem cena. Srovnání cen plynu to vyřeší za vás. Stačí zadat, v jakém kraji žijete, zda máte rodinný dům či byt a na co všechno plyn používáte. Pokud znáte přesnou spotřebu, je možné sdělit kalkulačce rovnou tu, jinak bude počítat s průměrnými čísly pro zadané údaje.

U jiného dodavatele na tom podle srovnání lépe nebudete

Kalkulačka Enra Services se při srovnání ceny plynu zaměřuje nejen na výhodné tarify od Enry, ale také na nabídky jiných dodavatelů. Na první pohled jde jasně vidět, kdo je nejlevnější, navíc se zobrazuje, kolik ušetříte oproti nejdražší variantě.

Na rozdíl od jiných dodavatelů Enra Services ceny plynu garantuje na 24 nebo 36 měsíců, a tak se nemusíte obávat jejich vzrůstu. Jen si spočítejte, kolik byste za tu dobu mohli ušetřit.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient