Jakej bych byl neomarxista…

Tak jsem si v rámci meditačního cvičení (kecám, žádný nedělám, ale chci vypadat cool) zkusil vybavit, jakých ďábelských neomarxistických nápadů a nařízení by byl můj chorý mozek schopen, kdybych byl něco jako neomarxistický diktátor, nebo alespoň ředitel nějaké gender,homo,imigranto,gunfree a bůhví jaké další ziskovky.
Následující text tímto ovšem nařizuji brát pouze jako humor, nebo pokus o humor. Jestli nějaký z mých nápadů uvidím v agendě některých neziskovek, tak o tom napíšu nadmíru rozezlený tweet (kecám, nepoužívám twitter, ale to oni nevědí)! Takže začínáme:

ANTIDISKRIMINAČNÍ NAŘÍZENÍ:
1) V rámci potírání diskriminace při výchově dětí navrhuji, aby každé druhé dítě bylo přiděleno do homosexuálního páru a to bez ohledu na to, zda takový homosexuální pár o přidělení dítěte požádal. Homosexuální partneři totiž mnohdy ani netuší, jaké krásy taková výchova dítěte přináší a bylo by diskriminační, aby o to byli ochuzeni.
2) Firmy budou povinny plnit povinné kvoty na zaměstnání homosexuálů, bisexuálů a transexuálů. V rámci seznamování se s multisexuální divezitou budou transexuálové povinni nosit své dámské oblečení i v práci. U zedníků a kopáčů nosících lodičky na jehlových podpatcích bude k tomuto přihlédnuto snížením pracovních norem na 25% klasického standardu při zachování mzdy.
3) Vzhledem k tomu, že homosexuálové jsou při vybírání sexuálních silně diskriminováni sníženým počtem sexuálních partnerů, bude mít každý heterosexuál povinnost mít minimálně dvakrát za život sex s homosexuálem. Splnění této povinnosti může prokázat předložením videonahrávky, případně pomocí fotodokumentace. Pokud bude použita fotodokumentace, zvyšuje se počet sexů se stejným pohlavím na 4. Pokud bude heterosexuální občan natolik ošklivý, že ho žádný homosexuál nebude chtít, má právo nějakého beztrestně znásilnit za účelem splnění své občanské povinnosti.
3) V rámci “inkluze nové generace”, budou mentálně i tělesně zdravé děti povinně umístěny na dobu 2 let do ústavu pro mentálně a tělesně postižené děti.
4) Aby většinová společnost získala lepší představu o těžké situaci romské menšiny, bude 30% bílých heterosexuálních ateistických, případně křesťanských mužů propuštěno ze zaměstnání a bude jim v rejstříku trestů učiněn záznam o trojím opakování trestu odnětí svobody za krádež. Poté ať ukážou jak se jim bude ve společnosti plné předsudků hledat zaměstnání!
5) Všem příslušníkům romské menšiny bude proveden totální výmaz rejstříku trestů a bude provedena amnestie, protože stejně byli odsouzeni rasistickým soudcem. Budou prověřeny rozsudky soudců a pokud bude u nějakého zjištěno mezi počtem odsouzených více než 10% romů, bude tento odsouzen za rasismus.
6) V případě, že někdo obviní příslušníka romské či cizí národnosti ze spáchání trestného činu (především krádeže, znásilnění, vraždy, hromadného znásilnění, loupežného přepadení atd.) bude tento obviněn z rasismu a potrestán 5ti lety vězení a 500 ranami bičem.

PROIMIGRAČNÍ OPATŘENÍ:
1) Pro dostatečně multikulturní společnost budou zavedeny vedle povinných přijímacích kvót na uprchlíky také kvóty na odsun části našich původních bílých heterosexuálních pracujících křesťanů či ateistů převážně do Afghánistánu, Syrie, Somálska a dalších zemí.
2) Aby původní obyvatelstvo lépe chápalo svízelnou situaci uprchlíků prchajících ze svých zemí, bude 1x ročně vybombardována vesnice o velikosti 1200 – 2500 obyvatel.
3) Xenofobní extremisté, kteří budou veřejně projevovat své názory spočívající v požadování odmítnutí či snížení přijímání uprchlíků budou veřejně bičování. Při recidivě budou kamenováni.
4) Pro usnadnění cesty do naší krásné multikulturní země bude mít každý autodopravce povinnost vypravit každý ze svých autobusů minimálně 1x ročně na hranice evropy, kde naplní autobus na 50% kapacity (aby ti nebozí uprchlíci měli po strastiplné cestě dostatečné pohodlí) a přivézt je do naší země.

DALŠÍ OPATŘENÍ
1) Protože všetci kradnú, tak bude každý podnikatel 1x za deset let preventivně potrestán trestem odnětí svobody na 2roky a propadnutím 1/3 majetku ve prospěch státu za to, že kradne. Zaměstnanci budou vracet zaměstnavateli 1/10 své mzdy, protože zaměstnanci též kradnú.
2) Bílým heterosexuálním rasistům bude zakázáno vlastnictví všech odporných zbraní vč. nožů, kladiv, seker. Tyto jim budou poskytnuty oproti úředně ověřenému podpisu na kolkované žádosti pouze pro výkon jejich povolání. výklad ministerstva antirasismu: všichni bílí heterosexuálové jsou atomaticky rasisté.
3) Pro lepší výběr DPH bude občanům zakázáno vykonávat si doma jakékoliv řemeslné práce, jako např. zednické, obkladačské, malířské a natěračské, autoopravárenské práce. Protože kdo pracuje pro sebe, okrádá stát.
4) Kterýkoliv státní úředník bude mít přístup do všech domácností, vyjma domácností menšin, kde by mohlo dojít k narušení multikulturní harmonie. Zde bude moci kontrolovat například to, zda domácnost není příliš rasistická. Výklad ministerstva antirasismu: Rasistická domácnost je taková, kde se vyskytují rasisticky bílé prvky – především stropy, podhledy, radiátory, domácí spotřebiče atd.

Uff.. už mě hrozně svrbí ruka abych za tyhle nápady sám sobě nafackoval, tak raději končím. Opět všem děkuji za pozornost a doufám, že jsem aspoň trochu pobavil…

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient