Jak se zbavit bolesti a předejít jí? Jedině kvalitním tejpováním

Pokud byste ještě před pár lety uslyšeli od někoho, že se jde zatejpovat, asi byste vrtěli jen hlavou a nerozuměli, co po vás dotyčný chce. V dnešní době se ale tento výraz (tejpování, kinesio tape) používá více než často. Slýchávali jsme ho spíše mezi vrcholovými sportovci, nyní je to už zcela běžná věc, která se využívá jak při rehabilitacích, tak i v běžném životě. Pomáhá nejen bolest tlumit, předcházet jí, ale i úplně eliminovat z vašeho života, a tak si ho můžete užívat plnými doušky i na stará kolena.

Kde tejpování podává pomocnou ruku?

Člověk je spíše nedůvěřivý tvor, všechno musí nejprve zkusit, než něčemu opravdu uvěří. Kdo by taky věřil, že nějaká obyčejná páska mu může v širším slova smyslu zachránit život. Ale je to tak a tejpovací páska toho umí ještě více. Zbaví vás bolesti, otoků, podporuje hojení, pomáhá při kloubních potížích, podporuje vazy a šlachy. Tejpování také pomáhá v těhotenství, při rýmě, léčí jizvy a problémy s lymfatickými uzlinami. Dokonce, věřte nevěřte, se tejpují i dostihoví koně.

Tejpovací páska jedině kvalitní

Tejpování jako takové je známé už několik desítek let. Nejdříve se používaly fixační tejpovací pásky. Postupem času se technologie vylepšovala a nyní jsou k mání pružnější materiály, tzv. kinesio tape. Jak ale poznáte kvalitní tejpovací pásky? Rozhodně musí být zdravotně nezávadné s vynikající lepivostí, voděodolností, pružností, musí umět propouštět vzduch a samozřejmě musí být hypoalergenní. Tejpovací pásky Temtex jsou již sedmým rokem nejprodávanější značkou nejen v Čechách, ale i na Slovensku a její kvality poznala i celá řada českých olympioniků a sportovců. A pokud zrovna šetříte, najdete v nabídkách i levnější varianty kvalitních tejpovacích pásek vhodné pro sport i rehabilitace nebo jako prevence před zraněním, a to značky Nasara a Thera-Band. Všechny tejpovací pásky si můžete zakoupit na webu wellea.cz.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient