Super Mario Run nebude fungovat bez internetu

I když se poslední hra Nintenda určená pro mobilní platformy, Super Mario Run, neobjeví ještě pro chytré telefony pár dní, již nyní se „profláklo“, že bude trvat na stálé konektivitě.

Prozradil to totiž právě Shigeru Miyamoto zastupující názory známého herního giganta. Ten potvrdil, že z důvodu obav před pirátskými verzemi (jen jazyků bude na 150) prý zkrátka nelze jinak, než sáhnout po tomto řešení. U Super Mario Run tak prostě nebude režim „Offline“.

A dále pokračoval: „Software, to je pro nás velmi důležité aktivum. A také chceme pro zákazníky, jenž si pořídí tuto hru, aby si byli jisti, že jim ji nabídneme v podobě maximálně bezpečné a že tím pádem hráče čeká maximálně bezpečné prostředí i zkušenost.“

A jak to tak vypadá, tak „Stále online“ + „Rozšíří to váš zážitek!“ čili v překladu také: „Pořád se bude ukládat pozice i stav“. To pro změnu značí, že se vaše baterka odporoučí o to dříve kvůli stále přenášeným synchronizačním datovým paketům…

Co máte dělat tehdy, když jste náhodou mimo signál (resp. jste na signálu s mizerným pingem), tím se nám Nintendo taktéž pochlubit zapomnělo… Ať se nám ale to líbí nebo ne, tento trend poslední dobou bývá velmi častý a přejímá jej kdejaká firma.

Mimochodem, hra jako taková bude free-to-play, ale odemknutí všech levelů již nebude.

Zdroj + Foto: Engadget

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *