Vytvoř si svůj vlastní kryt na mobil

Již v dávných dobách platilo, že mobilní telefon byl hezčí bez krytu. Ta éra už je dávno pryč. Vše se změnilo a možnosti také. Nyní už nemusíte mít nudný telefon a také nemusí vypadat stejně jako každý druhý. Jistě všichni známe ten trapný pocit, kdy kolega nebo kolegyně vlastní stejný kryt jako vy. Často si ho s dotyčným člověkem totiž spletete. Můžete to jednoduše změnit. Ptáte se jak? Snadno! Lze si ho vytvořit přesně na míru dle vašich potřeb. Vlastní kryt na mobil vám zkrášlí telefon tak, že bude vskutku originálním kouskem. Lehce ho rozlišíte a odlišíte se od ostatních.

Vytvořit vlastní design lze na jakýkoliv typ telefonu

Ať už chcete kryt na mobil s vlastní fotkou, obrázkem či textem, na tom zkrátka nezáleží. Hlavní je, že vám celou práci usnadní online služba Mycase.cz. U ní se dočkáte neomezených možností. Potřebujete kryt na Iphone, případně kryt na Samsung? Stačí si na stránkách navolit přesný typ vašeho telefonu a s tvorbou můžete ihned začít.

Tvořte svůj vlastní kryt

Už máte zvolenou svou značku telefonu? Pak tedy máte možnost tvořit své kryty na Iphone, Samsung a další druhy. Jednoduše si navolíte vzor celého krytu. Na výběr máte z široké palety barev. Potřebujete mít na krytu nějaký obrázek či text? I to není problém! Veškerý přídavek na kryt můžete libovolně editovat podle vašich požadavků. Dokonce máte na výběr z přednastavených obrázků, kterých je celá řada. Nemusíte se ani obávat, že by se jednalo o nekvalitní zboží. Materiál je vysoce odolný a kvalitní. Co ocení každý z vás, je především to, že je odolný proti poškrábání.

Ani se nenadějete a máte jej doma

Jakmile s tvorbou budete hotovi, náhledem zkontrolujete váš výběr a vyplníte objednávku. Mnozí by očekávali zdlouhavé doručení, ale to je omyl! Do 96 hodin bude váš kryt na Samsung či jiný typ telefonu u vás doma. Vy se tak můžete pyšnit na živo před vašimi kolegy. Chcete být IN? Tak si navolte i vy svůj vlastní design.

4 názory na “Vytvoř si svůj vlastní kryt na mobil”

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient