KAMATÉ zastavuje kolotoč a učí, jak žít lépe a pomoci ostatním

Zvykli jsme si na chemii. Jakmile jen trošku zakašleme, běžíme do lékárny a už do sebe hrneme sirupy a pilulky, aby nám bylo co nejdříve dobře. To samé děláme i při jiných obtížích. Jen co ale jeden problém zmizí, přijde další, kolotoč se znovu roztočí. A co na to tělo? Hltí se a ztrácí pojem o tom, jestli vůbec ještě pracuje správně. KAMATÉ pouťovou atrakci zastavuje a ukazuje lepší směr, navíc formou moderních výukových metod. Zapojíte se?

Těží z pestrých znalostí

KAMATÉ je Škola celostní a přírodní medicíny, kterou založila MUDr. Ing. Bc. Markéta Kastnerová, Ph.D. Množství titulů vás možná trochu vyděsilo a přimělo k myšlence, že Markéta bude jakási „stará čarodějka“. Omyl, je to mladá ambiciózní žena, která se s plnou vervou pustila do studia zdravého životního stylu. Vystudovala obor všeobecné lékařství na Karlově univerzitě, má za sebou také studium na Fakultě agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů ČZU v Praze aj. Markéta pracuje jako lékařka a výživová poradkyně. Klasická medicína ale není její jediný zájem. Soustředí se na medicínu přírodní a celostní. Ukazuje, že mnohdy stačí chytře zvolená bylinná terapie, změna životního stylu a problémy zmizí. Své poznatky a bohaté zkušenosti se snaží šířit dál. Založila školu KAMATÉ s jediným cílem – zvýšit povědomí lidí o přírodní medicíně a naučit je, jak ji maximálně využít.

Inspirující výběr oborů

KAMATÉ má pobočky v Praze a v Českých Budějovicích. Obě nabízí zajímavé obory, jako jsou například celostní medicína, homeopatie, přírodní medicína, psychosomatika aj. Mezi nejpopulárnější patří kurz Poradce v oblasti celostní medicíny, jehož součástí je i čínská medicína. Studium probíhá o víkendech. Na škole působí mnoho odborníků, od nichž se studenti učí teorii i to, jak ji přenést do praxe. Více informací se dozvíte na skolakamate.cz.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient