Stahujte z Youtube a dalších webů rychle, zdarma a bez registrace!

Hledáte nástroj, jak zdarma a efektivně stahovat videa a hudbu všeho druhu? Máte dost nesmyslných registrací, při nichž dáváte všanc svoje citlivé údaje? Nechcete čekat dlouhé hodiny, než se vám stáhne oblíbený film či videoklip? Vždy se najde řešení. Existuje stahovací služba, která v sobě spojuje vše, co potřebujete, abyste dál nepřicházeli o čas, nervy a peníze. Jak název napovídá, nabízí velmi rychlé stahování zdarma a bez registrace.

Nejlepší poměr cena/výkon

Jestliže chcete stahovat videa z Youtube, nabízí se hned několik řešení. Stáhnete si speciální program nebo doplněk do prohlížeče, které to umožňují, většinou i s vlastním výběrem vhodného rozlišení stahovaného souboru. Potom ještě existují různé online nástroje, ty také pracují s různými formáty, výběr při tom záleží jedině na vás. Jejich spolehlivost se ovšem různí a obvykle vyžadují anglofonní uživatele. Českou verzí online nástroje pro kvalitní a spolehlivé stahování je Link2save.com, jenž je dostupný i ve slovenštině a funguje na jednoduchém principu. Link2save je zcela bezplatná služba, kde všichni uživatelé (neregistrovaní) mají přístup k vysokorychlostnímu stahování. Součástí je jednoduchý návod, jak stahovat z Youtube a dalších webů.

Široký sortiment služeb

Link2save.com se neomezuje pouze na Youtube. Umožňují rovněž stahování ze sociálních sítí, jako jsou Facebook a Instagram. Dalšími weby jsou například MixCloud, SoundCloud, Vimeo, VEVO, Stream, TED, Motorsports, MTV, CNN, DVTV. Odtud a z mnoha dalších lze volně stahovat jakákoliv videa a hudební stopy. Za zmínku stojí i velmi vyhledávané adult weby, které jsou samozřejmě také v nabídce, například Redtube, PornHub a jiné oblíbené stránky.

Jak funguje samotné stahování?

Vyzkoušejte si to na příkladu, jak stahovat z Facebooku. Přihlásíte se do svého účtu na Facebooku, najdete jakékoliv oblíbené video, na které kliknete pravým tlačítkem myši. Jakmile se vám zobrazí na celé obrazovce, kliknete ještě jednou na pravé tlačítko, rozbalí se vám nabídka, vyberete Show video URL. Zmíněnou URL adresu zkopírujete do vyhledávání link2save a kliknete na Stáhnout. Zvolíte kvalitu a formát videa a dáte Uložit jako… Budete překvapeni, jak rychle budete mít kýžený soubor stažený v počítači. Pro stahování z jiných webů je postup obdobný. To stojí za vyzkoušení!

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient