Zábava v obklopení průzračné přírody

Lipno je ideálním řešením pro trávení letní i zimní dovolené. Nachází se v rekreační oblasti, která disponuje širokou škálou možností zábavy. Na své si přijdou příznivci lyžařské sezóny i milovníci čisté přírody, v níž je k dispozici řada zajímavých aktivit. Lze zde podniknout například výlet do Adventure Parku, kde nabízí zábavu v podobě adrenalinových zážitků, nebo putovat na hrad Rožmberk, který se vyskytuje v bezprostřední blízkosti místních ubytovacích center.

Wellness a relaxace

Kromě nespočtu lákavých činností nalezneme na tomto místě i dostatečný prostor pro zasloužilý odpočinek. Nalézá se zde bohatý wellness program, který poskytuje Amenity Sport Arena Lipno. Každý návštěvník má možnost výběru z bohaté nabídky saun či vířivek, a proto může za dobu pobytu dokonale zregenerovat své tělo i duši. Klienty jistě překvapí svými neobyčejnými účinky také Kneippův chodník, Sluneční louka či parní lázeň. Právě zde totiž načerpají pozitivní náladu a skvěle se prohřejí.

Restaurant Blue Lipno

V případě, že by se vám zachtělo okusit klasická či netradiční jídla z prvotřídního jídelníčku, udělejte si cestu do Restaurant Blue Lipno. Jedná se o nekuřáckou restauraci s krbem a prostornou venkovní zahrádkou, a proto lze toto místo navštívit i v početné skupině přátel. Jídla jsou zásadně čerstvá a originální, jelikož jsou nabízena s ohledem na dané roční období. Posezení může zpestřit výhled na Lipno či bowling, který se nachází přímo v podniku.

Široká nabídka ubytování

Amenity Resort Lipno poskytuje celou řadu ubytování. Každý klient má možnost výběru ze čtyř typů bydlení, přičemž každý disponuje vysokým komfortem a bohatou nabídkou služeb v krátké blízkosti. Pobyt lze uskutečnit ve čtyřhvězdičkovém hotelu s bazénem, rodinných domech s výhledem na jezero, letních bungalovech či v domech alpského stylu. Díky velké kapacitě lůžek je tento resort vhodný pro páry i početné party.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient