Konferenční prostory Praha – dokonalá prezentace zaručena

Uspořádání kongresu či konference je náročná práce. Kdo nemá patřičné zkušenosti, setká se jen stěží s úspěchem. Jak vlastně postupovat? Co je nejdůležitější? Obrovskou roli hraje zajištění konferenčních prostor, jako jsou sály a salonky. Nelze zapomenout na to, že budou mít účastníci kongresu anebo konference hlad a žízeň. V tomto ohledu skvěle poslouží restaurace, kde si všichni pochutnají na výborných specialitách. Je třeba pomyslet také na ubytování. Zkrátka a dobře, sehnat odpovídající konferenční prostory Praha může být velký oříšek.

Kongresový hotel Praha nabízí dokonalost

Pokud hledáte dokonalé místo pro uspořádání důležité konference, zaměřte se na dostatek prostoru a zajištění doplňkových služeb. Velký počet hostů nemůžete uvést v obyčejném béčkovém hotelu. Kongresové centrum Praha v TOP HOTELU se pyšní 5 kongresovými sály, 16 salonky, 5 restauracemi a luxusními prostory s díly českých umělců. Není divu, že byl čtyřhvězdičkový TOP HOTEL zvolen v letech 2013, 2014, 2015 a 2016 nejlepším ve svém měřítku.

Konečně vše půjde jako po másle

Klíčem k úspěchu každého kongresu a konference je zajištění dostačujících kapacit pro jejich konání. Kongresový hotel Praha je vhodný pro uspořádání seminářů, VIP setkání, workshopů, školení a dalších významných společenských akcí. Kongresový sál Praha uhrane reprezentativními prostory. Ať už potřebujete sál ohromných prostorů s vlastním zázemím anebo pódiem, vždy si přijdete na své. Salónky jsou ideální pro workshopy i školení. Konferenční prostory TOP HOTELU Praha jsou vybaveny potřebnou technikou či bezdrátovým připojením k internetu. Účastníci naplánovaných akcí neodolají výborné večeři i famózním rautům. Proč se spokojit s málem, když máte před sebou fantastické kongresové prostory? TOP HOTEL Praha se postará o hladký průběh společenských událostí!

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient