Krásy Špindlerova Mlýna

Špindlerův Mlýn patří k nejznámějším horským střediskům České republiky. Kromě bohatého lyžařského střediska poskytuje řadu atraktivních služeb, které zahrnují například bazén s vodními atrakcemi, wellness, masáže, bowling a mnoho dalšího. Pro nespočet pozoruhodných míst je toto místo turisticky velmi oblíbené. Nachází se zde kostel sv. Petra a Pavla z let 1802-1807 a Bílý most z roku 1911.

Zábava i odpočinek

Na tomto místě nalezneme širokou škálu zábavy, a to v podobě lyžování, snowboardingu i relaxačních služeb. Po dni plném zábavy na speciálně upravených sjezdovkách může přijít na řadu zasloužilý odpočinek, který je situován do wellness center nebo jedné z místních restaurací. Příjemné posezení tu čeká na každého, kdo si chce vychutnat jídlo z luxusního jídelníčku regionální kuchyně nebo jenom tak popít dobrého a kvalitního vína.

Pohodová dovolená s dětmi

Špindlerův Mlýn je ideálním řešením pro plánování Silvestra či rodinné dovolené. Nachází se zde nespočet atraktivních míst, která jsou vhodná i pro ty nejmenší návštěvníky lyžařského střediska. V bezprostřední blízkosti od ubytovacích center nalezneme stolní fotbálek, dětské hřiště a spoustu zajímavých her. Dále si děti mohou užívat ty nejkrásnější chvíle radosti v dětském koutku, kde mají kromě hromady hraček i dětskou trampolínu.

Bohatá nabídka zábavy

V krátké blízkosti od hotelu Amenity Resort se nalézá Skiareál Labská, jenž je místem nezapomenutelných zážitků na celý život. Disponuje nově vybudovanou 3sedačkovou lanovkou, která je od původního vleku prodloužena až o 300 metrů. Dále tu můžeme nalézt celou řadu běžkařským stop, na nichž se milovníci běžeckého lyžování dostatečně vydovádí. V případě zájmu jsou zde k dispozici další aktivity jako například minigolf, Monkey Park a bobová dráha HappyWorld, turistika či cyklistika.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient