Malý kousek Itálie na Praze 6

Pravlast pizzy, desítky druhů těstovin i výborná zmrzlina – italská kuchyně je právem považována za jednu z nejlepších na světě. Nejvíce si ji samozřejmě vychutnáte přímo v Itálii, to ale neznamená, že i u nás nenajdete pokrmy z této jihoevropské země připravované kvalitně a s péčí. Jedno z míst, kde Itálii milují a malý kousek z ní přináší každodenně svým zákazníkům na stůl, najdete na Praze 6.

„La Cucina Italiana“

Rozpečený kozí sýr s červenou řepou, telecí kýta s pancettou či tygří krevety na česneku a bílém víně – Ristorante Fabiano sídlící v příjemné lokalitě na okraji Prahy nabízí široký výběr kvalitní italské kuchyně. Pochutnat si můžete na masech z grilu, rybách i salátech a bezmasých jídlech, pro malé strávníky je v nabídce dětské menu a jako sladká tečka řada výborných dezertů – třeba mascarpone se sezónním ovocem nebo smetanový dezert s horkými malinami. Ristorante Fabiano nabízí také několik druhů chleba z vlastní kamenné pece a výrobu džemů podle tradičních receptů. Pořádáte-li oslavu nebo svatbu, rádi vám zde na objednávku připraví dort podle vašeho zadání.

Příjemné prostředí i dostupnost

Ristorante Fabiano se může pochlubit moderním, příjemně zařízeným interiérem i venkovním posezením. Vnitřní prostory jsou zařízeny v elegantně minimalistickém duchu s výraznými barevnými akcenty, takže zážitek z jídla ještě umocní pobyt v příjemném prostředí. V letních měsících si pak můžete užívat slunečné počasí na prostorné předzahrádce, jejíž součástí je i dětské hřiště. Ať už se chcete rychle naobědvat či strávit romantický večer se svou drahou polovičkou, tato italská restaurace Praha je volba, která nezklame.

Chcete-li si dopředu rezervovat místo, zadejte do vyhledávače restaurace Praha 6, nebo je možné se rezervovat telefonicky nebo přes formulář na webu. Otevřeno má restaurace denně od 11:00 do 23:00.

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *