Máte svou koženou peněženku?

Peněženka má své nepostradatelné místo jak v dámských kabelkách, tak pánských taškách. Ve svých tajných zákoutích ukrývá nejen finanční obnos, ale i karty nebo vizitky. Jak se od sebe liší pánská a dámská peněženka? A co jejich příbuzný, pouzdro na doklady?

Dámská kožená peněženka

Peněženka pro dámy znamená nejen nepostradatelnou součást obsahu kabelky, ale i módní doplněk, který podléhá trendům. Vyrábí se jak v kožené variantě, tak i v umělé kůži. Za koženou peněženku si pak majitelka samozřejmě musí připlatit, nicméně má „pravou kůži“. Někdo preferuje spíše praktickou stránku peněženky. Dostatek místa, přehledné uspořádání nebo skladnost peněženky. Některé dámy vybírají podle barvy. Ideální je pro ně taková peněženka, která krásně ladí s barvou kabelky. Dámská kožená peněženka se naštěstí vyrábí v rozličných barevných variantách, materiálech i uspořádáních. Každá žena si zaručeně vybere tu pravou.

Pánská kožená peněženka

Pánská peněženka se stejně jako její dámské provedení vyrábí v kožené variantě, nebo v umělé kůži. Další kategorií jsou pak luxusní peněženky. Propracovaná kůže, důraz na detaily a praktičnost. To jsou synonyma pro tuto kategorii.

Pánská kožená peněženka je někdy opomíjeným doplňkem. Někteří muži dávají přednost ryze praktickým variantám pánské peněženky. Jedná se o dolarovky. Jsou ideální pro úschovu mincí, které někteří muži mají tendenci nosit po kapsách. V rozhodujících chvílích je pak nemohou najít. Dolarovka je pro ně ideálním řešením.

Pouzdro na karty

Někteří lidé dávají přednost platebním kartám před hotovostí. S množstvím výhod spojených s používáním platebních karet roste i počet jejich uživatelů. A kam nejlépe kartu uložit? Pouzdro na karty se k tomuto účelu přímo nabízí. Hlavní výhodou pouzdra je ochrana karty před případným poškozením. Neváhejte a pořiďte tohoto nepostradatelného pomocníka.

Pouzdro na doklady

Pokud dáváte přednost jednoduchosti a praktičnosti, pořiďte si pouzdro na doklady. Peněženku již nebudete potřebovat, protože vše potřebné uložíte do pouzdra. Ušetříte místo i čas, který byste jinak strávili hledáním karet a dokladů.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient