Dovolená v aquaparku Tatralandia, Liptovský Mikuláš

Aquapark Tatralandia je největší zábavní vodní park ve střední Evropě. Oproti konkurenci má ovšem velikou konkurenční výhodu – leží na vyvěrajících termálních pramenech. A díky tomu jsou jeho brány otevřeny po celý rok – a to včetně venkovních bazénů. A pro české návštěvníky je zde rovněž druhá výhoda – leží pouhé 2 hodiny cesty od českých hranic. A díky ubytování v aquaparku Tatralandia si můžete naplánovat i kratší víkendový pobyt.

Naplánujte si krátkou víkendovou dovolenou

Aquapark Tatralandia je nabízí nepřeberné množství aktivit – až 20 toboganů, 12 bazénů, wellness a lázně. Na vyzkoušení všeho, co nabízí, budete potřebovat minimálně 2 dny. V okolí se rovněž nacházejí další zajímavá místa a atrakce. Ať již se jedná o lanovou dráhu, zříceniny hradů nebo nádhernou nedotčenou slovenskou přírodu. Ideální je tak minimálně 3 denní návštěva (pátek – neděle) a v ještě lepším případě prodloužený víkend.

Přímo v areálu se nachází Holiday Village Tatralandia. Jedná se o komplex chatek, které nabízí ubytování pro návštěvníky aquaparku. Chatky mají kapacitu od 4 do 7 lidí (dle typu chatky), jsou plně vybaveny včetně kuchyně a společenské místnosti (obývacího pokoje), každá má vyhrazené místo pro parkování a v rámci Holiday Village jsou k dispozici i ohniště a místa na grilování.

Pokud si naplánujete víkend či prodloužený víkend v Liptovském Mikuláši, můžete tak spát ve vlastní chatce přímo v areálu Aquaparku. Den strávit v bazénech, na toboganech, relaxací během wellness procedur, výlety do okolí a večer můžete grilovat či opékat špekáčky přimo před vlastní chatkou, která nabízí stoprocentní soukromí.

Akční zábava – Tobogany a skluzavky

Tatralandia nabízí 8 toboganů, které jsou otevřeny po celý rok bez ohledu na počasí. Všechny začínají ve vnitřních prostorách a díky tomu návštěvníci nemusejí na zimu. 2 z nich končí ve vnitřním bazénů a 6 z nich končí ve venkovních bazénech. Díky teplé termální vodě to ovšem není žádný problém!

Během léta je otevřeno dalších 12 toboganů (celkem tedy 20), na které se nasedá ve venkovních prostorech a všechny končí ve venkovních bazénech. Některé jsou konstruované jaké klasické skluzavky. Na některých si lze zapůjčit nafukovací lehátka, kruhy a sklouznout se na nich. A to i ve více osobách zároveň. Zapůjčení je samozřejmě zdarma!

Bazény si užijí malí, velcí, dospělí i senioři

V celém areálu se nachází 12 bazénů, které jsou otevřeny celoročně. Každý z nich má vlastní tématiku. Některé jsou konstruované jako dětské parky pro nejmenší návštěvníky. Jiné mají lezecké stěny, sítě pro vodní volejbal či další sportovní aktivity. A ty klidnější nabízejí vodní trysky, podvodní masáže a masážní lavice s tryskající termální vodou.

Díky této různorodosti bazénů si zde na své přijdou rodiny s malými dětmi, mladé páry, teenageři i starší senioři. Pro každého je zde připraven jeho vlastní koutek a nebude rušen návštěvníky, kteří preferují jinou formu zábavy, odpočinku či relaxace.

V areálu jsou rovněž dostupné i další wellness a lázeňské procedury. Může se jednat o saunování v několika typech saun, masáže nebo například i kosmetické a zkrášlovací procedury pro dámy.

Jak si naplánovat výlet s rodinou nebo přáteli

Stačí si vybrat termín, kdy máte s rodinou či přáteli čas na návštěvu Tatralandie. Přímo na internetových stránkách lze odeslat předběžnou rezervaci vašeho termínu. Spočítají vám konkrétní cenu dle obsazenosti chatky a dle obsazenosti Holiday Village v daném termínu. Součástí ubytování může být i vstupné do aquaparku a na místě tak již za nic nemusíte platit. Navíc již předem víte, kolik vás tato dovolená bude stát. Budete-li si sami vařit ve vlastní kuchyni, tak cena naroste již jen vlastní o suroviny na vaření. Vše ostatní bude v ceně ubytování.

Na dané stránce se rovněž nachází i přesný popis cesty jak do Liptovského Mikuláše, tak i přímo do Aquaparku. Stačí tedy odeslat žádost o spočítání ceny pro vámi zvolený termín. Následně potvrdit rezervaci. A vydat se na cestu!

Hledáte dovolenou na Slovensku? Podívejte se na lázně Rajecké Teplice. Nádherné městečko s termálními bazény, wellnes a SPA.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient