Mobilní klimatizace s topením řeší okamžité potřeby tepla v interiéru

Stále aktuální poptávku po zdrojích tepla v kombinaci s čerstvým vzduchem řeší bohatá nabídka spotřebičů, které jsou nyní prodávány v kombinovaných verzích za rozumné ceny a s dopravou zdarma. Mobilní klimatizace s topením jsou využívány v prostorách, kde je třeba se zdrojem manipulovat, hodí se do historických budov, staveb ve stadiu rekonstrukce i do rekreačních objektů a rodinných domů.

Snadná údržba mobilní klimatizace s topením

Výhody mobilních klimatizací jsou více než zřejmé, dají se jednoduše přesouvat z jedné místnosti do druhé, jsou lehké, snadno uchopitelné, a proto se hodí k používání opravdu pro každého. Nesporným pozitivem mobilních klimatizací je jednoduchá údržba, kdy při nepřetržitém provozu stačí jednou týdně očistit nebo vymýt odnímatelné filtry eliminující víření prachu a zachycující mechanické nečistoty.

Automatické funkce chlazení, topení a odvětrávání

Mobilní klimatizace s topením řeší okamžitou potřebu klimatizování bez náročné a finančně náročné instalace obvyklé u jiných zařízení. Stejně tak není potřeba odborného servisu, údržbu zvládne každý spotřebitel. Mobilní klimatizace s topením Sencor mají pět provozních režimů: chlazení, odvlhčování, samostatné odvlhčování, topení a takzvaný IQ systém s automatickou volbou funkcí podle podmínek v interiéru. Tyto klimatizace se vyznačují spolehlivým provozem v prostorách 14 až 21 m2, kdy v režimu chlazení se dá nastavit teplota 18-32 stupňů Celsia, při topení je rozsah nastavení teploty 13-27 °C. Obsažený chladicí plyn absolutně vyhovuje ekologické náročnosti, jedná se o bezfreonové chladidlo s nulovým koeficientem rozpadu ozónu. Mobilní klimatizace se prodávají jako zdroje energetické třídy A.

Jednoduchý systém filtrace i odvádění vzduchu z místnosti

Snadné ovládání umožňuje nastavení teploty, jednotlivé režimy včetně systému SLEEP, rychlost ventilátoru a nastavení časovače. Horký vzduch z místnosti je odváděn buď přes zeď, nebo přes vertikální posuvné okno hadicí, která se dodává k přístroji zdarma. Součástí přístroje jsou také konektor pro připojení hadice ke klimatizační jednotce, koncovka pro instalaci do okna, přísavky na fixaci do okna. Samoodpařovací kondenzát není nutné vylévat při běžném provozu, pro případ vylévání je k přístroji dodávána hadička pro vypuštění. Při provozu kombinované mobilní klimatizace s topením nedochází k vysušování vzduchu v místnosti.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient