Jak a od koho získat půjčku – Nebankovní, soukromé a osobní nabídky

Na českém nebankovním trhu jsou 3 základní způsoby, jak lze získat peníze. Prvním a nejlevnějším je požádat ověřenou nebankovní společnost. Jsou jich zde desítky – Home Credit, Profi Credit, Cetelem, Kamali, CreditON aj. Druhou možností jsou soukromé nebankovní firmy. Které působí pouze v jednom městě, mají benevolentní podmínky a přístup je velmi individuální. A v neposlední řadě zde jsou i soukromí poskytovatelé a investoři, kteří půjčí své vlastní peníze. Máte zájem o peníze od poskytovatele z některé z 3 zmíněných kategoriích? Čtěte dále, jak se k jednotlivým poskytovatelům dostat, jak je kontaktovat a jak úspěšně získat peníze.

Portál půjček na OP a soukromých nabídek

Portál www.pujckanaop.cz je věnovaný všem ověřeným nebankovním společnostem, soukromým nabídkám a v neposlední řadě i nabízí poradnu. Každý zájemce o peníze si tak nejdříve může srovnat největší poskytovatele. Pokud tento krok nevyjde tak se může obrátit na soukromníky. A pokud si neví rady, tak je zde možnost konzultace s odborníky a dalšími žadateli, kteří peníze již dostali.

První možností je si srovnat veliké nebankovní společnosti. V menu je nutné nejdříve vybrat, o jaký typ půjčky máte zájem. Nabízí se například před výplatou, ještě dnes, na bankovní účet a mnohé další. U každého typu jsou vypsány společnosti, které spadají do dané kategorie. Můžete se seznámit s všeobecnými postupy, jak se o dané půjčky žádá. A srovnat si jednotlivé nabídky dle jednotlivých parametrů – maximální částka, splatnost, úroková sazba, RPSN. V daném srovnání se rovněž nacházejí i odkazy na jednotlivé společnosti. A vždy budete přesměrování na oficiální stránku dané společnosti. Nikdy nedáváte své osobní údaje třetí straně.

Druhou možnosti je procházet inzerci půjček. Soukromníci, investoři a menší nebankovní společnosti s benevolentnějšími podmínkami zde inzerují své nabídky. Schválení žádosti v této kategorii je mnohem jednodušší a a pokud jste nenašli řešení u velikých firem, zde řešení naleznete. Kromě hledání v nabídkách zde lze i zdarma založit poptávku půjčky. Popíšete jakou sumu požadujete, jaké podmínky jste schopni splnit. A poskytovatelé vám obratem začnou posílat nabídky.

Třetí možností je navštívit diskusi a poradnu. Nacházejí se zde odborníci a lidé, kteří se pohybují v nebankovním sektoru. A to jak již zprostředkovatelé a soukromníci, tak i lidé, kteří již půjčku úspěšně získali. Pomohou vám radou, kam se obrátit. Která společnost by mohla vyhovovat vašim požadavkům. A případně vám mohou nabídnout i některý ze svých produktů. Máte-li zájem o půjčku od veliké nebankovní společnosti, od menší firmy z inzerce půjček nebo jen o radu z poradny, tak navštivte portál www.pujckanaop.cz pro více informací.

Jak získat peníze rychle, ještě dnes

Jedním z nejčastějších požadavků na půjčku je získat peníze co nejrychleji. A díky tomu je zde veliká poptávka po nebankovních půjčkách ještě dnes. Tyto půjčky mají velmi specifické vlastnosti – a to ne jen z hlediska požadavků na žadatele, ale i z hlediska způsobů a průběhu vyřízení.

O rychlé půjčky ještě dnes se žádá vždy přes internet. Žádost je klasická – vyplní se soukromé údaje a požadovaná suma. Kromě toho je nutné přiložit i naskenované nebo nafocené osobní doklady. Jelikož se peníze budou vyplácet ihned, tak není čas na osobní schůzku. Je tedy nutno doklady odeslat elektronicky. Dalším krokem je ověření žadatelovi identity.

Ověření identity se provádí zasláním 1 Kč na účet poskytovatele. Tím, že platba odejde z bankovního účtu pod žadatelovým jménem se ověří, že na druhé straně internetu skutečně sedí daný člověk. Tyto společnosti mají bankovní účty u všech velikých českých bank. A převod mezi účty u stejné banky je okamžitý (řádově sekundy). Díky tomu ověření identity je otázkou pár sekund a společnost posílá obratem požadovanou půjčku.

Máte-li zájem právě o takovýto produkt, peníze na účet ještě dnes, podívejte se na odkaz výše. Naleznete zde nejenom podrobný návod a zhodnocení společností, ale i odkazy na jednotlivé společnosti, které tyto půjčky poskytují.

Nejpopulárnější – peníze před výplatou

Největší segment nebankovního trhu ovšem tvoří tzv. půjčky před výplatou každému. Jedná se o velmi malé sumy od 500 Kč do 10 000 Kč (někdy až 20 000 Kč). Které mají jednorázovou splatnost a není zde nastaven splátkový kalendář. Žadatel musí vše vrátit najednou. Žadatel by si tedy měl být jist, že si ji může dovolit najednou vrátit.

O tento typ půjček žádají především zaměstnanci a lidé s pravidelným příjmem, kteří tento měsíc nevyšli s financemi. Díky této půjčce před výplatou dostanou okamžitou finanční injekci – doba vyplacení se pohybuje od 10 minut do 1 hodiny. Nejsou nutné žádné osobní schůzky, vše se řeší přes internet. A po schválení se peníze ihned odesílají na bankovní účet. Žadatel má následně 7 až 35 dní na to, aby peníze jednorázově vrátil a to včetně i úroku (resp. RPSN). Musí si tedy být jist, že jeho další příjem pokryje nejen jeho měsíční výdaje, ale i splátku této půjčky.

A právě z těchto důvodů se jedná o nejpopulárnější produkt na nebankovním trhu. Žadatelé si opakovaně, až několikrát do roka, sjednávají právě tento produkt. Který jim krátkodobě pomůže překonat krátké časové období. Úrokové zde nejsou příliš vysoké. Nejlevnější společnosti vám půjčí 1000 Kč na jeden měsíc již od 30 Kč. Tedy pokud si půjčíte 1000 Kč, vrátíte 1030 Kč. Pokud si půjčíte 2000 Kč, vrátíte 2060 Kč.

Máte-li zájem právě o takovýto druh nebankovní půjčky, podívejte se na odkaz uvedený výše. Nacházejí se zde podrobné informace i společnostech a i přehledné srovnání jejich nabídek. Případně se vždy můžete obrátit na zmíněnou inzerci nebankovních půjček či internetovou poradnu.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient