Když ocenění pro ty „odjinud“, tak stylově

dárková krabička

V životě potkáme celou řadu lidí. O některé si neopřeme ani kolo, z jiných se stanou kamarádi a známí, poznáme i několik opravdových přátel. Určitě se také stane, že potkáte osobu „z jiného světa“. Člověka, který inspiruje a překvapuje svými činy. Osobu, která je jedničkou ve svém oboru, pomáhá druhým a hlavně díky svým výrazným činům vypadá, že přilétla z jiného světa. Možná vás napadlo, že takové stvoření za jeho činy oceníte. Otázka zní: jak nejlépe?

3 originální způsoby, jak ocenit ty nejlepší

V České republice jsme tak trochu mimo a za ten nejlepší dar většina z nás považuje peníze. Jste si jistí, že váženého člověka potěší, když uznání k jeho práci vyjádříte penězi? Určitě ne. Velcí lidé ocení dary, které mají symbolickou hodnotu. Naštěstí se nabízí hned 3 různé varianty, jak může takový dar vypadat a perfektně posloužit svému účelu.

Plaketa Sv. Kryštov

Fantazii se meze nekladou

První variantou originálního a přitom vkusného ocenění je pamětní mince. Je vhodná třeba i pro výjimečné studenty ve škole, oblíbená je jako dar pro novorozené miminko. I to je přece váženým občanem. Volí ji také novomanželé, kteří nechávají vyrobit pamětní minci pro své rodiče. Vyjadřují tak díky za vše… Když se jedná o ocenění za zásluhy, výjimečný počin nebo za celoživotní dílo, mince nestačí. Je třeba jít o kus dál a zaměřit se na plakety. Jsou mnohem větší a mohou mít různou podobu. Na plakety se dá vyrýt jakýkoliv text. Pokud budete mít na starost ho vymyslet, pamatujte, že méně znamená více. Buďte maximálně struční a nezapomeňte uvést datum. Aby vše vypadalo lépe, nechte plaketu uložit do vkusné krabičky. Třetí variantou jsou originální medaile. Ideální jsou pro sportovce. Dají se potisknout nebo se dá do kovu vyrazit vlastně jakýkoliv motiv. Potisk může být i na stuze.

Vždy s předstihem!

Nikdy nenechávejte výrobu ocenění na poslední chvíli. Vymýšlení textu i volba podoby chce čas. Počítejte i s několika dny na výrobu.

Sametová kazeta

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient