Když partner nesnese vaše kamarádky?

Nepříjemnou situaci, kdy si má žena vybrat mezi svou možná nejlepší kamarádkou, možná z toho důvodu, že ženské pohlaví je nevyzpytatelné a mnohdy svou nejlepší kamarádku nemá tak v lásce, jak se tváří na své okolí a svým přítelem, zná téměř každá z nás. Partner by pro nás měl chtít jen to nejlepší a společně strávený večer v kolektivu dam, které jsou ženě alespoň částečně blízké, se jeví jako zdařilý relax. Proč tedy muži tak urputně dávají ženám nůž na krk a chtějí po nich, aby své kamarádky hodily přes palubu a bavili se pouze s lidmi, kteří patří do škatulky „společní přátelé“ partnerů. To ovšem mnohdy nemusí vůbec fungovat a žena se může po čase cítit velmi špatně. Jak se tedy vypořádat s faktem, že partner nesnáší vaše kamarádky a radí vám se od nich držet dál a už vůbec je neposlouchat? Bojí se partner něčeho anebo pro vás chce jen to nejlepší a vám se po utnutí kontaktu s nimi uleví? Odpovědi se pokusíme nalézt níže.

Tvoje kamarádky jsou hloupé a povrchní!

Z několika společných akcí, kdy se partner setká s celou plejádou vašich kamarádek, může vycítit, že to kamarádky s vaším přátelstvím, zrovna nevidí tak růžově. Může z nich vycítit povrchnost, opovržení a dokonce i hloupost, kterou vám možná neúmyslně ubližují. Otázky typu, „ty už nejsi v kontaktu se svým ex přítelem?, tak to děláš velkou chybu!“ nebo „měla by si chodit více ven a bavit se, příteli to rozhodně vadit nebude, nejsi jeho služka!“ a podobné duchapřítomné rádoby rady, vás můžou postupně začít nahlodávat k tomu, jestli ve svém životě neděláte zrovna ty chyby, o kterých mluví parta vašich možná i nezadaných přítelkyň, které pro vás samozřejmě chtějí jen to nejlepší. Často se tak může stát, že pokud vám partner naznačí, že z vašich kamarádek necítí nic dobrého, není na místo ho ihned začít ignorovat a sypat mu na hlavu výčitky. Zkuste se někdy zamyslet nad tím, jak své kamarádky opravdu vnímáte vy sama.

Pročistěte vzduch a urovnejte si věci ve své hlavě

Zkuste si nejprve zamyslet nad tím, co pro vás vaše „kamarádky“ opravdu znamenají. Bavíte se s nimi jen proto, že nemáte vlastní názor a necháváte si radit od nich anebo se s nimi bavíte, protože je již dlouho znáte a vaše přátelství je již spíše takzvaně „ze slušnosti“? Poté, co si uděláte pořádek ve své vlastní hlavě a vyseparujete povrchní přátelství, od toho opravdového zjistíte, jak to s vámi přítel možná opravdu myslí. Ano, mohou se najít fatální případy, kdy má váš přítel poměr s vaší kamarádkou a proto nechce, abyste se s ní bavila. Ovšem tyto případy jsou vhodné spíše na filmová plátna. Větší pravděpodobnost, proč váš muž netouží po tom, aby se vaše kamarádky zaplétaly, do vašich životů může být právě v tom, že s vámi vaše přítelkyně jednají neupřímně a snaží se vás pouze lanařit na svou stranu. Zkuste se vžít do role partnera i vaší kamarádky a až poté suďte jednu nebo druhou stranu.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient