Nápadité letáky, zajímavé navštívenky a pevná vazba knihy jsou vaší vizitkou

Není horší pocit, když vám horko těžko vypocenou diplomku špatně svážou v tiskárně a vznikne z ní trhací kalendář. Dopíšete knihu a svázáním se z ní stane brakový paperback. Pozvánka na svatbu či tiskovou konferenci natištěná nakřivo. Vyhledání kvalitní tiskárny se zkušenými tiskaři, grafiky a sazeči je výhrou. Do tiskárny Printoo spojené s grafickým studiem se spokojení zákazníci rádi vracejí. Práce vycházející z útrob Printoo jsou originální, reprezentativní a nápadité.

Tisk s efektním výsledkem díky moderním strojům

Tisk České Budějovice se provádí na čtyřbarevném ofsetovém tiskovém stroji Heidelberg formátu B2. Zakázky v barvě obstarává spolehlivá digitální tiskárna Konica Minolta a plotr Canon. Spolu s tiskem se Printoo postará také o přidružené zpracování veškerých tiskovin – ořez, skládání a kompletaci. Vázání probíhá buď formou kroužkové vazby, moderní lepičkou vazeb V2, nebo vazbou V1 i s pomocí šičky pro vazbu V4. Zaměstnanci zajišťují výsek, laminaci, pracují na POS materiálech a jiných reklamních předmětech. Že si nejste jisti technologickým postupem, nebo vám zmíněné informace nic neříkají? Nevadí. Kontaktujte pracovníky s požadavkem, ti vám doporučí ideální postup a tiskárna České Budějovice zakázku bez problémů, rychle a levně zpracuje.

Vizitky, letáky, brožury a časopisy

Máte-li zájem o vizitky, můžete si vybrat jakýkoliv formát, nejběžnější jsou 90 × 50 a 85 × 54 milimetrů. Rovněž si vyberete papír dle vlastního uvážení, tiskárna disponuje padesáti typy papíru. Vizitky se tisknou jednostranné a dvoustranné, s klasickými ostrými i oblými rohy. K dispozici jsou i firemní grafici, kteří případně s návrhy vizitek a dalších tiskovin zákazníkům rádi pomůžou. Vizitky se dají vytisknout a nařezat na počkání. Cena za vizitku se odvíjí od množství, typu papíru a potisku jedné či obou stran. Tiskárna Printoo se specializuje rovněž na výrobu brožur, časopisů a letáků. Druh papíru, rozměry, počet stran i náklad ovlivňují výslednou cenu. Na firemním webu printoo.cz jsou k nahlédnutí realizované zakázky, jimiž se zákazníci můžou inspirovat.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient