Dovolená, na jakou se nezapomíná

Léto pro většinu z nás znamená pobyt u moře, přitom je však celá řada míst v tuzemsku, která stojí za to navštívit. Jedním z nich je lipenská přehrada, která v sobě jedinečným způsobem spojuje odpočinek u vody, sportovní vyžití a špičkové pohostinství.

Amenity Resort Lipno nabízí příjemné ubytování v chatkách na břehu Lipna, vhodné jak pro cestovatele-samotáře, tak především pro rodiny s dětmi. Situovaný na severním břehu lipenské přehrady je ideální základnou pro výlety na kole či in-line bruslích, návštěvu hradu Rožmberka či vyhlídkové Stezky korunami stromů. Zároveň si zde vychutnáte zasloužený odpočinek, pobyt u vody a skvělou kuchyni.

amenity hotel

Pro sportovce i gurmány

Rádi se hýbete, holdujete golfu či tenisu, ale zároveň nepohrdnete ani dobrým jídlem a kvalitní kávou? Amenity Resort Restaurant nabízí takové lahůdky jako dančí hřbet na medu či italské rizoto s kaštany a špenátem, prvotřídní kávu a výborné dezerty. A když zatoužíte po troše pohybu, máte k dispozici například lezeckou stěnu, fitness centrum, tenisový kurt či golfový simulátor.

amenity - dětské hřiště

Zábava pro nejmenší

Chystáte-li se na dovolenou s dětmi a představa zdlouhavé cesty k moři vám zrovna dvakrát nevoní, je Lipno ideálním místem pro vás. Prostředí Amenity Resort je k dětem velmi vstřícné – ať už je to milým personálem, který vždy ochotně pomůže a poradí, širokou nabídkou volnočasových aktivit nebo skvělým zázemím pro dětské hry a objevování. Zatímco si budete vychutnávat kávu na terase restaurace, mohou se vaše děti vydovádět na hřišti se skluzavkou a lezeckou stěnou, pro ty náročnější jsou opodál k dispozici i dvě trampolíny. Amenity Resort nabízí také širokou paletu animačních programů zdarma, které jsou plné sportu i kreativního tvoření, takže zatímco vy si budete užívat zaslouženou dovolenou, děti budou mít o zábavu postaráno.

amenity - wellnes

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *