Povedlo se mi mít hezký zadeček bez cvičení

Nevěříte? Také jsem si vždycky myslela, že je potřeba denně dělat málem stovky dřepů a pravidelně chodit běhat, nejlépe do kopce či do schodů. Jsem ale naprosto normální žena, a tak na takové aktivity nemám čas, a co si budeme povídat, především dostatek vůle. Celá nadšená jsem ovšem nedávno objevila způsob, jak získat vysněný pevný zadeček naprosto bez námahy. Skutečně funguje?

Na začátek musím ještě upřímně říct, že můj zadek je pořád úplně stejně velký a neforemný, jako byl před tímto úžasným objevem. Celé kouzlo spočívá v tom, že si toho díky speciálním kalhotám nikdo nemá šanci všimnout.

Freddy kalhoty aneb pushupka na zadek

kalhoty

Víte, jak fungují pushup podprsenky? Dokážou vytvořit něco, co jejich majitelka nemá. A úplně stejně pracují i pushup jeans. Obléknete si speciální kalhoty a najednou máte vypracovaný, pevný a kulatý zadeček, za nímž se každý otočí.

Pravděpodobně jste na tyhle kalhoty už také někde narazili. Jsou obrovským hitem především mezi mladými slečnami, ale i staršími ženami. Ty už se tím ovšem tolik nechlubí na sociálních sítích. Zázračné kalhoty se jmenují Freddy kalhoty a pochází z Itálie. Není nutné si je objednávat zdaleka, prodávají se už i v Česku. Já je mám z e-shopu SexyJeans.cz. Cena sice není úplně nejnižší, ale za ty ušetřené hodiny dřiny mi to asi stálo.

Oblečení pro každou příležitost

Kalhoty Freddy jsou speciální tím, že využívají technologii WR.UP. Vyznačují se neobvyklým střihem, gelovými výplněmi v oblasti hýždí a silikonovým pásem kolem pasu. Kalhoty mají speciální střih. Jsou z velmi příjemného, měkkého materiálu a postavě se dokonale přizpůsobí. Když jsem je poprvé viděla, měla jsem pocit, že je neobléknu, přestože jsem si objednala svou obvyklou velikost. Musela jsem je na sebe pracně nasoukat, ovšem výsledek stál za to. Kalhoty vás musí pevně obepínat, jinak by neměly kýžený efekt.

Já mám doma klasické Freddy jeans, které vypadají prostě jako džíny. Prodávají se ovšem i bílé, černé, šedé, maskáčové a mnohé další kalhoty, takže už plánuji, že svou sbírku rozšířím. Budu mít narozeniny, tak snad mě přítel podaruje. Koneckonců i jemu se můj zadeček ve Freddy kalhotách líbí.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient