Reklamní textil: Zbytečnost, nebo hezká pozornost podniku?

Propagační oblečení je oblíbenou formou brandingu, kterou používají mnohé firmy. Existuje totiž spousta způsobů, jak takové oblečení využít – mohou jej nosit zaměstnanci, zákazníci a další lidé.

Domníváte se, že reklamní textil není nic pro vás?

Jak se dá reklamní textil využít?

Oblečení s logem firmy lze použít jako jednotnou uniformu v barech, restauracích, maloobchodních prodejnách a kdekoliv jinde. Aspoň všichni snadno identifikují zaměstnance od zákazníků.

Druhou možností je rozdávat reklamní trička, kšiltovky či jiné oblečení zákazníkům. Může to být třeba v rámci nějaké akce nebo soutěže, případně jako odměna za velký nákup.

Kde se dá sehnat?

Rozhodně byste měli poptávat kvalitu, protože tričkem, které se po dvou vypráních vytahá do všech stran, na nikoho dojem neuděláte. Kvalitně provedený by měl být i potisk, nebo vyšité logo vaší firmy, aby se postupem času nezačalo odloupávat.

Vhodné výrobky pro vaše potřeby najdete například pod značkou Lambeste. Tato firma vyrábí odolný textil z bavlny, bavlněných směsí a dalších trvanlivých materiálů. Poctivé provedení dokazuje několik certifikátů a protokoly o zkouškách softshellu. Tričky totiž nabídka značky Lambeste teprve začíná.

Trička jsou klasika, ale výběr je mnohem bohatší

Lambeste nabízí klasické reklamní polokošile a trička, ale také čepice, kalhoty, tašky, mikiny, bundy či sportovní vybavení. Nemusíte tedy jít s davem a nakupovat trička jako každá jiná firma. Unosí se také reklamní mikiny, ať už fleecové nebo z jiného materiálu, každý užije rovněž třeba ručník.

Firma Lambeste nabízí veškerý reklamní textil v obrovské škále barev, takže není problém oblečení sladit s firemní identitou. Ceny uvádí přímo ve svém e-shopu, avšak nejsou v nich zahrnuty množstevní slevy pro odběratele. Při více objednaných kusech se tedy dostanete na zajímavé částky.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient