Zbavte se nežádoucích chloupků rychle a jednoduše

Žiletky, vosk, strojek a holení, slova, která jsou spojená s odstraňováním nežádoucích chloupků. Většina žen i mužů se shodne na tom, že pravidelné holení a depilování nepatří mezi jejich oblíbené činnosti. Neřekli jste si někdy, že byste se rádi zbavili této „povinnosti“ navždy? Účinné, rychlé a efektivní řešení se nabízí v podobě trvalé epilace alexandritovým laserem GentleLase®.

Epilace versus depilace a IPL

Depilace patří mezi velmi oblíbené metody odstraňování chloupků. Depilace se však vyrovná pouze s povrchovým odstraněním ochlupení a po čase ji musíte pravidelně opakovat. Při epilaci však laser proniká až k samotným vlasovým cibulkám, u nichž vyvolává tepelnou destrukci. Následkem toho nedochází k růstu dalších chloupků, chloupky jednoduše nemají odkud růst. Další z metod odstranění chloupků je metoda IPL (intenzivní pulzní světlo), tato metoda funguje na jiné bázi než laser, žádá si více opakování a většinou nedosahuje tak výrazného efektu.

Alexandritový laser Candela GentleLase®

Alexandritový laser Candela GentleLase® patří k nejúčinnějším laserům světa. Laserová epilace pomocí alexandritového laseru je jako jediná patentovaná federálním úřadem pro léčiva v USA. Laser je velmi bezpečný, nedochází k alergickým reakcím ani jiným rizikům. Díky unikátnímu systému dynamického chlazení (DCD) dochází k ochraně povrchové vrstvy kůže. Tento systém minimalizuje bolestivost zákroku a zvyšuje komfort během ošetření. Za pomocí násad s různým průměrem je možné ošetřit i těžce dostupná místa.

Epilace všech partií těla

Velikou předností laserové epilace je možnost epilovat všechny partie těla, od nohou, rukou až po intimní partie. Vyhledávaná je také například epilace horního rtu u žen, či epilace linie vousů u mužů. Omezení platí pouze pro výrazně snědou pokožku, tetovanou pokožku, sliznici a chloupky bez pigmentu, laser je orientován na pigment, a z toho důvodu není v těchto případech možné pokožku ošetřit.

Epilace brady

Okamžitě viditelné výsledky

Okamžitě po zákroku se můžete rozloučit s 80 % chloupků, které již nikdy neporostou. Pokud se chcete zbavit všech chloupků, je nutné ošetření v rozmezí čtyř týdnů 3 – 5 krát opakovat. Proč je nutné opakování? Alexandritový laser Candela GentleLase® si poradí pouze s chloupky v růstové fázi, na chloupky v závěrečné a klidové fázi je však krátký. Během několika ošetření se ovšem můžete rozloučit se všemi chloupky, a to nadobro. Odměnou je nejen likvidace nežádoucích chloupků, ale také hladší pokožka. Dalším příjemným bonusem je skutečnost, že laser působí i na póry, které stahuje, vyhlazuje tak kůži a sjednocuje ji.

Zbavte se nežádoucího ochlupení natrvalo a užívejte si neuvěřitelně příjemný pocit hedvábně jemné pokožky. Výsledek s alexandritovým laserem je okamžitý, rychlý a účinný. Svěřte se do rukou zkušených lékařů z kliniky Mediestetik.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient