Děkujeme kamarádům za objednání svatební cesty v balonu

S manželkou jsme přemýšleli, kam vyrazíme na svatební cestu, ale kamarádi nám vyrazili dech originálním dárkem. Dostali jsme lístek na let balonem. Pocházíme z Moravy a možnost přeletu nad naší rozmanitou, úrodnou a vinařskou krajinou nás nadchla. No, nadchla… Nejprve jsme si říkali, jestli to zvládneme. Přece jen nejsme adrenalinoví šílenci a lety balonem rozhodně nebyly v hledáčku společných zážitků.

Společná cesta životem začala v balonu

Nakonec se náš unikátní let balonem, kdy jsme v koši byli sami bez dalších spolucestujících, stal jedním z nejkrásnějších vzájemných prožitků. Do té doby jsme spolu cestovali k moři, byli jsme na týdenní túře v Beskydech, přešli jsme hory, spali na salaších a hotelech, ovšem let balonem předčil všechna naše očekávání. Rozhodně jej můžeme doporučit dobrodruhům i usedlejším typům. Spolehlivá obsluha, výtečné počasí a nádherné výhledy daly naší společné cestě životem úplně jiný rozměr.

Rozmanitá česká krajina viděná z výšky

Díky tomu, že balony vzlétávají z různých koutů Česka, můžou si odvážlivci i nadšenci do fotografování užít neobyčejné pohledy z výšky. My jsme vylétali z letiště ve Zlíně, ale lze si zařídit start v Českých Budějovicích, Plzni, Karlových Varech, Praze, Jihlavě a na dalších místech Česka. Komu se nechce do balonu, může si užít i let vrtulníkem, řízení letadla, tandemové seskoky či seskoky padákem. Zkušení instruktoři, bezpečné stroje a podchycené bezpečnostní podmínky jsou jistotou vašeho bezpečného návratu zpátky na zem.

Nikdy není pozdě vzlétnout!

Věřte, že takový jedinečný zážitek se vám uskuteční jednou v životě. Anebo je možné, že si zalíbíte některou z adrenalinových „vzdušných“ aktivit a budete se zdokonalovat v kurzech létání, pilotování či skákání. Vše vám umožní profesionální nadšenci, které můžeme stoprocentně doporučit. Vyberte si svůj let balonem, tandemový seskok padákem nebo řízení letadla u spolehlivé party Letecké zážitky.

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *