Dá se v práci jen sedět a při tom netloustnout? Dá

Ačkoliv jsem od mládí sportovala poměrně aktivně, přece jen se mi po porodu – kdy jsem přibrala 22 kilo! – podařilo zhubnout jen deset kilogramů váhy. S kočárkem bylo sportování a pohyb vůbec jednodušší. Mohla jsem jezdit na in-line bruslích, v zimě tahat sáňky nebo bobovat s dítětem. Takže dostat se na původní předporodní váhu sice trvalo něco přes rok, ale problém nastal, když jsem dala malého ve třech letech do školky a nastoupila do práce.

Jak se zbavit přebytečných kil a ještě se chutně najíst?

Seděla jsem téměř celých osm hodin v kanceláři a na břiše se mi během pár měsíců začal objevovat polštářek, ze kterého se po roce vyklubala pěkná pneumatika. To mi začalo být nepříjemné, protože zbytek těla byl jakž takž v normě, ale tuková „bublina“ byla dle mého soudu zcela jistě z práce v „kanclu“. Co s tím? Mohla jsem si stokrát dávat zdravé snídaně, jaké jsem připravovala malému, stejně tak i večeře, nejíst pozdě večer. Po práci jsem se hýbala normálně jako každá ženská: nákup, vyzvednout kluka ze školky, dojít s ním na písek, když to šlo, a ještě skočit se psem. Potíže byly ovšem během pracovní doby. I když jsem z Prahy, kde je spousta možností teplého stravování, ale kolikrát jsme si s holkama nechaly poslat jídlo až do práce, a to se vám při nejlepší vůli pestré stravy jednak přejí a pak ne vždy narazíte na restauraci či vývařovnu, kde dělají něco jiného než „českou klasiku“.

Krabičková dieta na celý týden a déle

Spásný nápad mi poradila kamarádka, která také kvůli nedostatku času a kvůli pravidelnému přísunu vyvážené, zdravé a chutné stravy – pracuje rukama a ještě denně aktivně sportuje – zvolila jídlo v krabičkách. Krabičková dieta je výborná volba pro vytížené lidi, co nemají čas se zaobírat denně složením jídla a chtějí jíst pokud možno zdravě. Pro ty, co si nemůžou dovolit denně odcházet z práce pro svačiny a obědy, protože v okolí jejich zaměstnání není žádný obchod, je krabičková dieta Praha perfektní možností, jak pravidelně a vydatně jíst během dne. Krabičky jsou vakuově balené, nekazí se a ještě vám je dovezou tam, kam potřebujete.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *