Starší typy traktorů Zetor je možné bez problémů opravit svépomocí

Zemědělství je v České republice stále důležitou součástí hospodářství. A bez kvalitních traktorů se zde zkrátka neobejdeme. Právě z těchto důvodů právě v naší zemi vznikly kvalitní a velice spolehlivé traktory značky Zetor, které rázem získaly na své oblibě po celém světě. Díky vysoké spolehlivosti těchto strojů můžeme vidět starší typy traktorů Zetor, dokonce i ty první ze 40. a 50. let, v mnoha českých hospodářstvích.

Traktory Zetor mají v České republice dlouhou tradici. První traktor byl představen v roce 1945. Tento model, který získal označení Zetor Z-25, dnes zdobí spíše muzea, ale v některých českých hospodářstvích ho ještě stále můžeme spatřit.

Opravy starších typů traktorů Zetor

Opravami traktorů značky Zetor se v České republice zabývá mnoho společností. Jedná se o značku, která je v naší zemi zcela běžná, a proto s ní servisy mají dostatek zkušeností. Co se týče výměny náhradních dílů, majitelé traktorů ji mnohdy zvládnou svépomocí.

Náhradní díly vhodné i pro Zetor

Velkou výhodou těchto českých traktorů je dostupnost náhradních dílů hodících se pro Zetor . Jejich prodejem se rovněž v ČR zabývá mnoho firem a není zde problém prakticky sehnat téměř jakýkoliv díl, a to i pro starší modely. Kvalita náhradních dílů však může být různá. Doporučujeme proto zvolit prodejce, který se již prodejem náhradních dílů delší dobu a poskytuje dostatečné záruky.

Nekvinda – Zemědělská technika a.s.

Náhradní díly, které mohou být použity pro Zetor, najdete například na e-shopu společnosti Nekvinda-Zemědělská technika a.s. Společnost nabízí prověřené produkty a vybrat si můžete z více než 50 000 položek, které jsou skladem. Zboží je navíc odesíláno do 24 hodin.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient