U nás doma letí fotbal a já z toho mám radost

football

Ve fotbale se příliš nevyznám, nicméně můj manžel vnímá každý zápas svého oblíbeného týmu jako životní událost, kterou si nemůže nechat ujít. Občas mi to leze na nervy, protože kvůli fotbalovému zápasu kolikrát musíme zrušit plány, jen aby se on mohl dívat, avšak na druhou stranu si říkám, že můžu být vlastně šťastná. Někteří muži mají daleko horší koníčky.

Tatínek samozřejmě naučil milovat fotbal i našeho osmiletého syna. Syn vlastně ani neměl žádnou jinou možnost, jelikož ve fotbalovém prostředí vyrůstal odmala. Jen co začal chodit, táta ho učil na zahradě kopat do míče. Už jako malému jsme mu obouvali bačkůrky Slavia, a přestože ho česká scéna úplně nezajímá a vzorem mu jsou zejména zahraniční hráči, lásku k fotbalu se v něm vypěstovat podařilo. A já jsem za to ráda.

Na rozdíl od jiných dětí nesedí neustále jen u počítače

Nejsem šťastná, že doma vychováváme dalšího gaučového povaleče, který bude svůj život přizpůsobovat tomu, aby mu neutekl ani jeden zápas. Ale mám obrovskou radost z toho, jak náš synek tráví svůj volný čas. Zatímco většina dětí jeho věku prosedí hodiny u počítače, on pravidelně dochází na fotbalové tréninky. Ví, že chce-li jednou být jako Messi, musí poctivě trénovat.

FC Barcelona

Žijeme s Messim

Lionel Messi je u nás považován za Boha, proto s ním spíme, koupeme se, jíme. Opravdu, s motivem Messiho a jeho klubu FC Barcelona u nás doma najdete kdeco – obal na telefon, povlečení, ručník, fotbalový míč, … A všechno zbylé na sobě má motiv SK Slavia Praha. Máme doma sešívané hrnečky, deštník a samozřejmě klasické fanouškovské vybavení, jako jsou šála a tričko.

Občas jsem z toho zoufalá, avšak aspoň vždy vím, co těm našim chlapům kupovat za dárky. Ať už vyberu cokoliv s motivem jejich oblíbeného klubu, vždy jim udělám radost. Ráda nakupuji na Fandime.eu, jelikož tam mají věci s motivem Slavie i Barcelony. A mimochodem, po přestupu Neymara se u nás čím dál častěji mluví také o P.S.G. Možná že na Vánoce budu prohledávat kategorii produktů s tímto klubem.

 

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient