VímVíc.cz není jen vzdělávací portál

Ucházíte se o práci? Hledáte, ve které firmě by se vám mohlo líbit? Nebo si nejdříve chcete doplnit znalosti, než se začnete poohlížet po novém pracovním místě? Zamiřte na VímVíc.cz. Pomoc tam najde skutečně každý, kdo nějakým způsobem přemýšlí o změně v kariéře. I já ji našel.

vím víc logo

O portálu VímVíc.cz jsem věděl už dříve. Rozhodně jsem ale neměl tušení, že se na něm nachází také nabídky práce či hodnocení firem. Vnímal jsem ho pouze jako web, kde jsou dostupné videokurzy na různá témata. A ty tam opravdu stále jsou. Jen se trochu rozšířilo jejich pole působnosti. Objevil jsem to nedávno, když jsem se sám začal zajímat o změnu zaměstnání.

Spousta kvalitních kurzů zůstává

Kdysi jsem měl možnost absolvovat na VímVíc.cz kurz zaměřený na Excel. Nešlo o nic pro začátečníky, vybral jsem si téma makra a VBA, jelikož základy jsem uměl. Kurzem jsem prošel za několik hodin, přesto jsem si připadal o mnoho znalostí bohatší. Vím, že zrovna téma Excel patří k nejvychvalovanějším, ale věřím, že většina kurzů na VímVíc.cz dosahuje takové kvality. Všechny zůstávají zachovány a nové stále přibývají. Přesto od VímVíc.cz v současné době dostanete ještě něco víc.

Prověřil jsem si potenciální zaměstnavatele

Najdete u nich jednak zajímavé články týkající se kariéry, jednak pracovní nabídky a pak také profily firem. A to mi přijde nejzajímavější, protože nic podobného v ČR v takovém rozsahu nenajdete. V profilu si přečtete, čím se daná společnost zabývá, jak to u nich chodí či jaké úspěchy mají za sebou. Úplně dole na profilu najdete rovněž hodnocení zaměstnavatele – tu nejzajímavější část.

Bývalí i současní zaměstnanci mohou na VímVíc.cz hodnotit firmy, s nimiž mají pracovní zkušenosti, a občas se tam dočtete skutečně zajímavé informace. Mně konkrétně hodně pomohly. Měl jsem v hledáčku dvě firmy, kde jsem se chtěl ucházet o místo, nicméně když jsem se dozvěděl, že v té jedné vůbec nefunguje komunikace a domluva s kolegy, bylo rozhodnuto.

Nyní jsem už na nové pozici a zatím se mi tu moc líbí. Vděčím za to i VímVíc.cz, takže tento portál zaměřený na hledání práce mohu doporučit každému, kdo přemýšlí o změně zaměstnání.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *