Konec ztrácení peněz ze zadní kapsy i neustálého chybění dokladů na úřadech

Občanský průkaz! Řidičák! Kreditní karta, zdravotní průkazka, tramvajenka, vizitky… Co všechno člověk potřebuje k přežití? Jistě, Robinson s Pátkem by se nám vysmáli, případně by na nás koukali s otevřenou pusou… Ale protože se pohybujeme v civilizované, přetechnizované a dost byrokratické společnosti, bez plastových kartiček nemůžeme dát ani ránu. Bohužel. Kam však potřebné dokumenty a průkazy nacpat, když většina látkových peněženek je uzpůsobena maximálně na drobné mince a papírové bankovky.

Každodenní pomocník a průvodce městskou divočinou

Praktickým pomocníkem je pochopitelně peněženka opatřená dostatečně velkými přihrádkami na doklady, prostorem, kam se vejdou i velkoformátové bankovky, jimiž se platí v některých exotických státech. A aby byly peněženky ještě designově vychytané, to je kumšt. Pravou kůži seženete v pochybné tržnici těžko, galanterie je daleko anebo potřebným zboží vůbec není vybavená. Co teď? Brouzdání na internetu je zdlouhavé, navíc potřebujete do terénu a městské divočiny vyrazit právě teď hned.

BAREVNÁ KOŽENÁ DÁMSKÁ PENĚŽENKA

 

Peterson osloví mužné typy i střídmé dámy

Ideální volbou je značka Peterson. Bytelná kůže, různé barevné kombinace, které jsou vhodné i pro dámy, zajímavý design – to vše dělá z kožené peněženky něco víc než pouhé pouzdro na doklady a peníze. Připočteme-li k tomu přijatelnou cenu, není důvod se do značky Peterson nezamilovat. Každodenně používaný pomocník bude sloužit mnoho let… Pokud tedy nejste typem, jenž všechno ztrácí. Díky tomu, že jsou dámské peněženky zabaleny v pěkné papírové krabičce, můžou sloužit i jako praktický, exkluzivní dárek.

Moderní design bez zbytečné extravagance

I když se kožené peněženky odpradávna vyráběly v podobném duchu: rozložím, vyjmu obsah, složím, vložím do kapsy, přece jen se mladí tvůrci odvážili k nadčasovému designu se zajímavým podtextem. Žádná nuda, avšak ani přehnaná extravagance. Peterson osloví každou generaci.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *