Také děláte chyby z přemíry snahy? Netrapte se jimi, poučte se z nich!

manažer

Člověk je bytost omylná, což si mnohdy bohužel nebo bohudík uvědomujeme všichni. Jako majitel firmy bych se měl vypořádat jak s vlastními nepřesnostmi, tak i s omyly mých zaměstnanců. Ne vždy se mně to ale bohužel daří. Často se přistihnu při tom, že některé momenty emocionálně nezvládám. Zvyšovat hlas na lidi, jejichž chyby často pramení z přemíry snahy, ovšem asi nebude to nejlepší. I proto se aktuálně chystám na konferenci s poměrně zajímavým názvem – Krásné chyby.

Dám na doporučení známého

Motivace k návštěvě kvalitní HR konference mi tedy nechybí. Jen jsem si říkal, že bude náročné najít tu správnou. Poradil mi ale známý, který se podobného setkání významných lidí ve svých oborech účastnil. Navštívil konferenci uspořádanou společností MotivP, jež pojednávala právě o úspěších a chybách. Doporučil mi ji především proto, že mluvčí hovořili přímo o praxi a on si odnesl spousty zajímavých poznatků.

Na koho se můžu těšit?

Jak být ten správný leader, který dokáže donutit své zaměstnance k maximálnímu nasazení, z něhož plynou krásné a mnohdy poučné chyby? Na tuto otázku mi odpoví hned několik lidí, kteří mají ve svých oborech dlouholeté zkušeností. Ke svým maximálním výkonům potřebují nejen znalosti a zkušenosti, ale také flexibilitu a schopnost dokázat vnímat ostatní a poučit se ze svých chyb. Jmenovat bych mohl například Františka Hroníka, známého to odborníka v oboru kognitivně behaviorální psychologie. Právě on své znalosti funkčně propojuje s prostředím byznysu. Stejně tak očekávám zajímavé poznatky Petra Koukala. Víceprezident pro sport a media Asociace firemních sportů a zároveň účastník olympijských her se určitě rád podělí o své poznatky. Jinak vystoupí například ještě Jan Rafaj, ředitel pro personalistiku a vnější vztahy východní divize známého giganta FCE ArcelorMittal, a mnohé další osobnosti. Zkrátka mám se v Brně v hotelu Holiday Inn 23. a 24. 11. 2017 na co těšit. Určitě se dozvím, jak krásné chyby efektivně využít ve svůj prospěch.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient