Asi chyba v Matrixu a teď nevíme co s tím…

Do odkazu dávám článek a podobných bych tam mohla dát tisíce. Je úplně jedno, co si myslíte právě o tomto. O tom, že se nedá léčit jen fyzické tělo bez psychiky, nemůže být pochyb. Vědeckých studií na toto téma je víc než dost. Vše je propojené, i když se tomu nějak zdráháme věřit, nebo nás to vůbec nezajímá. To, že něčemu nevěříte, ještě neznamená, že to tak není. Stejně tak neznamená, že to, čemu věříte, tak ve skutečnosti je. Ukazuji různý úhel pohledu a jen na vás je, čemu chcete věřit. A neznamená, že to, čemu chcete věřit, tak ve skutečnosti je…

Síla myšlenky nebo síla pozitivního myšlení

A když jsme u toho zmíněného: Záleží na tom, čemu chcete věřit… Síla myšlenky nebo síla pozitivního myšlení a podobná slova, zadaná do internetových vyhledávačů fungují velmi dobře. Vyjedou vám stovky video kurzů a seminářů a napsáno bylo mnoho knih. Věřte nevěřte, kdo nezkusil, neuvěří. Ale i u lidí, kteří již v minulosti o tom byli přesvědčeni, se v poslední době objevuje nový úkaz, pochybnost, strach a neschopnost pozitivní myšlenku tvořit. Jen to tady nastíním a shrnu. Opět jde o úhel pohledu a prostor mít možnost přemýšlet.

Co zaseješ, to sklidíš.

Je to opravdu tak? Možná také znáte tolik fantastických a hodných lidí, kteří mají ten život tak podělaný a zatraceně těžký, že v tom současném určitě tolik nezaseli a sklízí samou bolest. Někdo tvrdí, že peklo je jen tady na zemi a děláme si jej sami. Také, že ženy jsou muži, ve výkonu trestu, což často vidíme i dnes na vlastní oči v různých kulturách, jak se s ženami zachází a možná to brzy poznáme i my. Někdy to co zasejeme my, v dobrém i zlém sklízí i naše děti. A někdo zase tvrdí, že to, co jsme zaseli, sklízíme až v dalším životě. A v současné době se to zrychluje, a někdo to tak i vnímá, že už stíhá i sklidit v témže životě, zatímco dříve jsme si to nesli ze životů minulých. No vše je možné. Třeba je navíc hlavně problém s časoprostorem, jak jej vnímáme my.

Co tě nezabije, to tě posílí.

Je to opravdu tak? Možná, když si ty osudy nahoře vybíráme, vypadá to jako větší brnkačka. Mnoho lidí to, co zažijí, neposiluje, stále je to více a více ubíjí, láme a pak zlomí úplně. Pak už se vytrácí i pozitivní myšlenky. Nic si už tito jedinci radši ani nepřejí a snaží se žít ze dne na den. Je to proto, že jakákoliv touha a přání při nesplnění přináší zklamání. Jenže síla myšlenky je nepopiratelná. Pokud si nic nepřejete a nemáte touhu, nemáte ani cestu a s tím se žít nedá. To je na sebevraždu, ostatně v minulém článku jsem shrnula, jak nám tyto čísla stoupají. Síla myšlenky je obrovská. A slova jsou věci. A když nic nechcete a jen se bojíte, co zase přijde, vesmír vám nemá co přinést, a přichází jen další strach.

Strach je malá smrt.

A když je těch malých strachů a smrtí moc, přijde ta skutečná v rozličné podobě, nemocí, nehodou, sebevraždou… Ale jak se zbavit strachu, když lidé vidí, kam ten svět spěje? Myslím ty, co se zajímají o světové dění a nepodléhají jen líbivé propagandě a číslům, které nám nalhávají, jak se nám opravdu všem perfektně daří a neváhají pátrat a pohlédnout do očí pravdy. A ty, co už nestíhají to zrychlení vývoje technologií, nebo orientaci na výkon, anebo bezpáteřnost, se kterou se chodí i přes mrtvoly pro majetek, peníze, moc a vládu. Vývoj sešel z cesty. Vytrácí se nám lidskost. To co dělá život smysluplným a žitelným. Matrix má asi někde chybu, někde prostě udělali chybu a teď neví co s tím. Nebo je to něčí záměr a to nás děsí ještě víc.

Nekonečně vědomí

Strachu se zbavíte jedině tak, že si uvědomíte, že jste nekonečně vědomí, a prostě jste došli tak daleko, že to víte.  Spousta lidí vyznávajících pozitivní myšlení ale tvrdí, že jim to v poslední době nějak nejde. Máme v sobě silný program, který jen málokdo přepere. Spousta se také domnívá, že je nám rušeno spojení. A zase by bylo na šíleně dlouhou diskusi, zda to je konzervovanými potravinami plnými chemie a látek, o kterých nic nevíme, nebo chemtrails či rušení různými zvuky a vlnami ze všech těch elektronických hračiček v podobě PC a mobilů, které nás vystopují a monitorují úplně všude.

Věřte, čemu chcete, následky si ponesete sami.

A pokud tomu nevěříte, tak tomu říkejte všudypřítomný stres. Psychika je prevít. To, že nejsou potraviny tak kvalitní jako dřív, jsou narvané stabilizátory i konzervanty a životní prostředí je zaneřáděné, je nepopiratelný fakt. Stejně jako stres, zmíněný výkon, zrychlené technologie a touha po penězích a moci. Věřte, čemu chcete, následky si ponesete sami. To je taky jasné. Za všechna rozhodnutí sklízíme, co jsme zaseli. A pak je tu také ta karma, neboli zákon přitažlivost, akce a reakce, boží mlýny, vlastní volba, pro někoho osud, pro jiného průtokový ohřívač vody.

Možná je v Matrixu chyba.

To, jak se s životem poperete a zda to zvládnete, možná nezáleží jen na nás… Záleží na tom, zda vás to posílí, nebo zlomí a taky na tom, čemu uvěříte. Síla myšlenky je nezvratná. S pozitivním myšlením a úsměvem, se vám lépe daří, s negativní myšlenkou, strachem a depresí to vůbec nejde. Možná je i strach jen iluze. Možná je to v hlavě a možná v Matrixu. Možná to někdo řídí tak, že nám se ta eliminace nás samotných vůbec nelíbí, ale máme smůlu. Možná je v Matrixu chyba, někde to podělali, a teď neví co s tím. Záleží na tom, čemu chcete uvěřit…

Zdroj: Léčení pouze fyzického těla je jen odsouvání problému do budoucnosti

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient