Jakými dárky zabodujete u svých blízkých?

Vánoce jsou téměř za dveřmi a mnozí už začínají přemýšlet, čím obdarují své blízké. Děláte si i vy starosti, čím letos uděláte radost kamarádům, své drahé polovičce, rodičům, sourozencům, známým? Mám pro vás pár tipů, které u mě fungovaly perfektně.

Ideální samozřejmě je, pokud víte, čím dotyčnému uděláte radost. Rodiče jsou často rozumní natolik, že si řeknou o to, co skutečně chtějí či potřebují. Ale co všichni ostatní? Jaký prezent jim máte koupit?

Pro svou drahou polovičku zkuste třeba něco, co si užijete spolu

Partnerku či partnera znáte nejlépe, přesto bývá mnohdy nejtěžší vybrat pro ně vhodný dárek. S dostatečným předstihem byste měli začít sledovat, o čem často mluví a co si přeje. Kromě hlavního dárku se mi však osvědčila také nějaká drobnost, která zabaví nás oba. Výborné jsou z tohoto hlediska erotické hry. Jen pozor, pokud už máte doma děti. Pak takový dar raději nedávejte pod stromeček, ale předejte soukromě.

Sourozenci vyberte praktickou věc

Se sourozenci je to podobné jako s rodiči. Můžete se s nimi domluvit, co by si vlastně přáli, nebo jim něco vybrat samostatně. Prostudujte si třeba populární dárky pro muže a zkuste něco netradičního, jako jsou výrobník sushi, obří placatka apod. Vyberte něco praktického, a přesto neobvyklého. Pro sestru se hodí třeba magické natáčky, aby se už nikdy nemusela trápit s kulmou.

U kamarádů buďte vtipní

Koho jiného byste měli obdarovat něčím vtipným než kamarády? Pořiďte pláštěnku na boty, vousatou čepici, toaletní papír se sudoku pro dlouhé chvíle strávené na záchodě. U dlouholetého kamaráda se mi loni podařilo zabodovat zase toaletním papírem s potiskem kamasútry. Že jste ještě nikdy nic takového neviděli? Prostudujte nabídky e-shopů zaměřených na netradiční a vtipné dárky, budete překvapení, co všechno se dá sehnat.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *