Víte, jak si okořenit svůj intimní život?

sexshop

Lidská sexualita je věčným tématem. Fakt, že se za čas i milostný život poněkud omrzí, je bohužel také neoddiskutovatelný. Stalo se to samozřejmě i mně. Situaci jsem ale rozhodně nechtěl nechat jen tak bez povšimnutí. Ochladnutí našeho vztahu bylo tehdy velmi nepříjemné. Na vině byl stereotyp, jenž se nám vkradl nakonec i do ložnice. Vyhnat jej přitom nebylo až tak složité. Postupně jsem vyzkoušel hned několik zajímavých alternativ. Jakých? To vám prozradím v následujících řádcích…

Afrodisiaka pro začátek

Prvně jsem se rozhodl pro ten nejjednodušší začátek. Ano, jako optimální se mi jevilo pozvat ženu na večeři, dát si něco dobrého k jídlu a pokusit se vše vyřešit navozením té správné atmosféry. To se podařilo, nicméně přesto jsem si vše pojistil. Koupil jsem speciální afrodisiaka jak pro sebe, tak i pro ni. Já vyzkoušel španělské mušky, ač jsem chuť na sex měl. Ženě jsem zakoupil speciální zvlhčující gel, který nám při začátku intimních aktivit bezesporu pomohl. Všechno šlo jako po másle. Lubrikační gely jsou zkrátka někdy zapotřebí.

Zpestření jsem nakonec otestoval více

Po čase i tato moje prvopočáteční snaha poněkud ochladla a sex se opět stal jakousi rutinou. Proto jsem se rozhodl koupit jiné zajímavé hračky a řeknu vám, že taková vakuová pumpa dokáže doslova divy. Nikdy bych nevěřil síle podtlaku. Během chvilky jsem byl připraven i tehdy, když jsem do milování příliš chutí neměl, ale na své drahé polovičce jsem viděl, že by do toho šla hned.

Do klasického kamenného sexshopu nemusíte

Ťukáte si na čelo a říkáte si, že byste si nikdy do sexshopu nic koupit nešli? Já také ne! Víte, jak bych se červenal? Všechno jsem si pohodlně objednal přes internet. Online sexshop je přece jenom mnohem diskrétnější i pro nás ostýchavé. Vybrat si lze z mnoha takových. Já nakupoval na dobrysexshop.cz.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient