Co zabírá na vlhký kašel, abyste byli během pár dní znova ve formě?

kašel

Také je pro vás nepřípustné ležení v posteli déle než víkend? Pracovní povinnosti, dvě malé pobíhající děti, venčení psa, nákupy, vaření, praní, nějaké to uklízení a k tomu ještě manžel, který si chce povídat o zážitcích z tenisu nebo práce. A vy se nemůžete hnout. Přijdete si úplně nemožná. Tohle se mi nestalo asi dva roky. Jenže ten odporný, dlouhotrvající vlhký kašel mě úplně zdecimoval. Jsem neschopná pohybu.

Přecházení se nikdy nevyplatí

Nejprve jsem vlhký kašel během týdne zkoušela přechodit, pila jsem zázvorový čaj s citronem a medem, kombinovala jsem to s heřmánkem i černým čajem. Výsledkem bylo úlevné pocení, ale vykašlávání hlenů mi přišlo osobně jak pro mě, tak okolí nechutné. V plicích mi klokotalo, hlenů neubývalo… A protože jsem se bála, aby to ode mě nechytly kolegyně v práci anebo děti s manželem doma, musela jsem chtě nechtě k lékaři.

Kontrola u lékaře a na rentgenu

Přece jen se mi nechtělo přechodit „banální“ kašel a dostat něco horšího. Bronchitidy, astma, zánět průdušek – toho všeho jsem se bála jak čert kříže. A to jsem si vzpomněla, jak jsem se loni o manželovi vyjadřovala, že leží doma s rýmičkou a kašlíčkem. Teď mě pán bůh potrestal. No nic, doktor na rentgenu nezjistil nic závažného, ale doporučil mi ke klidovému režimu, ležení v polosedě, vlhčení vzduchu v místnosti, dostatku tekutin a vitaminů Ambrobene sirup.

Jeden přípravek s mnohonásobným účinkem zabírá

Sirup Ambrobene http://www.ambrobene.cz/ je takzvané mukolytikum, jež napomáhá rozpouštění hlenu rychle a účinně. Usnadňuje vykašlávání, zklidňuje podrážděné průdušky a zvyšuje imunitu dýchacích cest. Zázračný prostředek! Nemusíte brát pastilky na jeden účinek, pak sirup pro druhé účinkování a k tomu třeba ještě antibiotika. Takhle máte vše v jednom a během pár dní jste zase jako rybičky.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient