Nákup správného televizního stolku dá práci

televizní stolek

Vzpomínáte si na moment, kdy jste vybírali televizi a těšili se, až konečně budete moci obrazovku sledovat? Určitě ano. Vychutnávat si třeba filmy v HD provedení anebo sportovní přenosy doma je přece skvělé. Já už si televizi vybral, nicméně poměrně nečekaně složitou prací se stala volba televizního stolku. Ano, mohl jsem si obrazovku ukotvit do zdi dle nejmodernějších trendů. Jednak jsem byl ale příliš líný a jednak se mi zdá stolek jako mnohem praktičtější řešení. Co všechno jsem tedy musel řešit?

Úhlopříčka televize jako podstatný ukazatel

Mým vysněným modelem se stala QLED televize Samsung s úhlopříčkou 109 cm. Už i touto skutečností jsem byl z pohledu celkových rozměrů televizního stolku značně omezený. Ty malé určené pro menší televize stejně jako na rohový televizní stolek jsem tedy přestal brát v potaz. Rozměrově se mi hodily především modely o celkové šířce 120 cm, případně ještě širší. Prostoru pro umístnění takovéhoto stolku mám v obývacím pokoji dostatek! Nakonec jsem se rozhodl pro model široký zmiňovaných 120 cm.

Dostatek úložného prostoru

TV stolek šířka 125 cm s úložnými prostory

I na tento aspekt jsem myslel. Vždyť mít pouze televizi bez připojení k satelitu by bylo přinejmenším zbytečné. Z minima tuzemských programů bych si toho příliš nevybral. I proto můj televizní stolek nabízí hned dvě police a stejný počet zavíracích skříněk. Na jedné z polic mám přijímač připojený k parabole. Do skříněk jsem zatím dal nějaké drobnosti a na druhé polici mívám standardně ovladače. Potřebuji samozřejmě dva, jeden k televizi a druhý k satelitu.

A ten design!

Samozřejmě, vzhledově musí stolek také korespondovat s výmalbou, sedací soupravou a podlahovou plochou. Tu má světlou, takže jsem vsadil na kontrast v podobě masivního televizního stolku namořeného do tmavě hnědé barvy. Ptáte se, kde jsem si vybíral? V internetové galerii Dona-shop.cz. K dispozici je tady spousta zajímavých modelů za rozumné ceny.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient