My a náš protivník jménem zrcadlo

 

Také vás na oblíbených nákupech doslova štvou zrcadla v převlékacích kabinkách? Milujete nákupy oblečení, ale po vašem příchodu do kabinky na sebe začínáte házet vlnu kritiky, protože kromě jednoho zrcadla je na vás namířeno zrcadel hned několik a naprosto ozařující světlo, které vám na náladě dvakrát nepřidá? Je dokázáno, že 8 z 10 žen, nesnese svůj pohled na vlastní tělo a obličej a to jak v zrcadle, kde se vidíme obráceně, tak i na fotografii, která nám podává náš obraz z pozice druhého člověka. Je to až k nevíře, jak moc jsou na sebe ženy kritické. Je tedy načase s tímto kritickým pohledem na sebe samotnou něco udělat a to hned.

Zkouška oblečení noční můrou

Procházíte se svým oblíbeným obchodem, kam jste zamířila jen pro pouhé džíny a v ruce již držíte pět ramínek s dalšími kousky, které vás nadchly? S nadšením sobě vlastním se vydáváte směrem ke kabinkám, zatahujete závěs a ocitáte se ve světě čar a kouzel, kde se z vás, doposud ženy k světu, stává novodobá Bridget Jones? S údivem se díváte do zrcadla a vidíte veškeré nedokonalosti své pleti a to včetně těch, které se na vaší pleti teprve objeví? Pokusíte se nad tím, že z vedlejšího zrcadla vidíte své mastné vlasy s trochou decentních šedin a zepředu zase nos plný průsvitných žilek povznést a pokračujete do dalšího levelu, kterým je samotné svlékání a zkouška těch uhrančivých kousků, které jste posbírala v obchodě? Poté přichází ovšem další šok a tím jsou strie, dolíčky a samozřejmě i nechutně tlustá lýtka. Oblékáte se s pocitem, že džíny, které máte momentálně na sobě, jsou již dosti ošoupané, což opět vidíte v zrcadle a odcházíte pryč z obchodu? V tom případě je ten nejvyšší čas, naučit se milovat svůj odraz v zrcadle a s nedokonalostmi bojovat a ne před nimi utíkat.

Zrcadlové místnosti ve fitness

Chcete si jít zacvičit a konečně ukončit letitý boj s celulitidou zdravým pohybem, ale obáváte se zrcadlového sálu a odrazu, který neuvidíte jen vy, ale i ostatní cvičící? Zahoďte svůj strach a postavte se mu. Zrcadla jsou v těchto místnostech proto, abyste se nejen mohli dívat na své techniky cviků a přemýšlet nad tím, zda je děláte správně, ale také abyste se naučili milovat svůj vzhled. Nesmíte se bát, podívat se do zrcadla a říct si, „jsem krásná!“ Naopak, cvičte před zrcadlem a to klidně i doma. Naučíte se nejen dělat míněné cviky správně, ale také se naučíte dívat na své tělo, které je krásné, jenom o tom ještě nevíte.

Úsměv prosím!

Úsměv je přesně tím, co dělá naše dny krásnější. Úsměv je totiž základem skvělého dne a skvělé nálady, která nás poté bude provázet. Zkuste se alespoň týden dívat každé ráno do zrcadla a usmát se na sebe. Uvidíte, že vám potom převlékací kabinka ani zrcadlový sál ve fitness, nebude dělat sebemenší problém.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient