Sedací vaky jako zábavný kus nábytku v dětském pokojíčku

Přemýšlíte, jaký nábytek pořídit do dětského pokojíčku, aby splňoval kritéria týkající se bezpečnosti a zároveň poskytoval dostatek možností ke hrám? Tuto nevšední kombinaci nabízejí sedací vaky. Děti vymyslí určitě spoustu způsobů, jak si s nimi vyhrát.

Relaxace i blbnutí

Všichni víme, jak jsou děti neposedné. Pořád někde pobíhají, poskakují, válejí se. Proto při výběru nábytku do jejich království nám jde hlavně o bezpečnost. Tento požadavek naprosto splňují dětské sedací vaky. Jsou to vlastně velké látkové nebo kožené pytle vyplněné polystyrenovými kuličkami, které mají celou řadu využití. Pokud jsou dostatečně velké, dá se na nich nejen sedět, ale i spát. Děti si je prostě zamilují, protože se v nich budou cítit bezpečně. Pomocí vaku si vytvoří takové své hnízdečko. Kuličky se snadno v pytli přesouvají a umožňují tak vymodelování takového tvaru, jenž bude dětem nejvíce vyhovovat.

Sedací vak - fotbalový míč 180 L

Široká škála barev a tvarů

Všem dětem se líbí pestré barvy, proto sedací pytle pro děti do jejich pokojíčku skvěle zapadnou. Vybírat můžete téměř ze všech barevných odstínů, rozsáhlé nabídky tvarů a velikostí. Sedací vak může mít podobu hrušky, kostky, míče nebo válce. Poslouží jako podnožník, křeslo, židle či obrovský polštář na příležitostné spaní. Hodí se nejen do dětského pokojíčku, ale též do obývacího pokoje a pracovny. Sedací vaky jsou zajímavou alternativou pohodlného sezení na zahradě a v altánu. Tyto pytle si nemohou vynachválit v rehabilitačních zařízeních, kde jsou hojně používanou fyzioterapeutickou pomůckou.

Snadná údržba

Na sedacích pytlích nejvíce oceníte jednoduchou údržbu. Stačí je otřít vlhkým hadříkem. Potahový materiál splňuje veškeré požadavky týkající se zdravotní nezávadnosti, eko-kůže je vhodná i pro alergiky. Navíc vyniká odolností vůči oděru a vysokou pevností.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *