Špindlerův mlýn – dech beroucí relaxace v Krkonoších

Sjezdovka-Spindleruv

Cítíte, že už vám docházejí síly a potřebujete načerpat novou energii? Vyzkoušejte odpočinek formou prodlouženého víkendu v horské chatě v Krkonoších. Pro všechny, kteří touží po wellness aktivitách, doporučujeme pobyt v luxusním hotelu, kde nechybí bazén, sauna ani bowling. Utečte od ruchu velkoměsta a dobijte si baterky na čerstvém vzduchu v jednom z nejkrásnějších českých pohoří.

Hotel se čtyřmi hvězdičkami

Přemýšlíte nad stylovým vánočním anebo narozeninovým dárkem pro své blízké? Dopřejte jim nezapomenutelnou relaxaci ve čtyřhvězdičkovém hotelu v Krkonoších. Náročné hosty potěší WiFi připojení, parkovaní a snídaně formou bufetu v ceně. Otevřou se před vámi výsostné vrcholky hor, panoramatické výhledy a pestrá paleta volnočasových aktivit. Špindlerův Mlýn je ideální lokalitou pro celoroční, rodinnou, sportovní i romantickou dovolenou. Amenity Hotel Špindlerův Mlýn nabízí wellness odpočinek, pestrost gastronomických zážitků i noční rej.

Špindlerův mlýn amenity

Zábava kdykoliv během roku

Krkonoše jsou pokladnicí volnočasových aktivit, poznání přírody i architektury. Pěkné počasí vyzývá k pěší turistice po celé oblasti KRNAP. Na své si zde přijdou milovníci jízdy na horském kole, protože se zde nachází náročné i pohodové cyklistické trasy. Prvotřídním tipem na výlet je Monkey park a bobová dráha Happy World. Nejdelší lanový park v Krkonoších s 32 překážkami zavěšenými ve 3 až 7 metrech je umístěn přímo v korunách stromů v bezprostřední blízkosti bobové dráhy. Všechny generace výletníků se pobaví při minigolfu a zimních sportech, jako jsou lyžování, snowboarding i bruslení.

Špindlerův mlýn - léto

Kde lyžovat?

Nadšenci zimních radostí by měli vsadit na osvědčený Skiareál Špindlerům Mlýn: Labská. K dispozici jsou sedačková lanovka, běžecké a sjezdové tratě i možnost koupě levných permanentek. Rodinná zábava se odehrává jen kousek od Amenity, a to díky vleku Krausova bouda a sjezdovce Maja Sport.

Spojte příjemné s užitečným a vyjděte vstříc novým zážitkům, které se odehrávají ve Špindlerově Mlýně.

Špindlerův mlýn - zima

 

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient