Stydíte se za svého muže?

Každý z nás občas provede trapné faux pas, kdy předvede něco, čím své okolí jednoznačně dostane do kolen. Může jít o trapnou situaci v rodině či ve společnosti přátel. Ovšem pokud je v roli toho, kdo tyto trapné situace téměř vyhledává váš partner, tak vám jistě nemusím popisovat pocity, které souvisejí s tím, že byste se občas raději propadli hanbou do země. V jakých případech vás váš partner dostane do situace, kdy se za něj stydíte? A je vůbec možné plánovat společnou budoucnost s někým, kdo pro vás není v mnoha situacích ideální?

Když ztratíme růžové brýle

V první fázi zamilovanosti na sobě máme růžové brýle, které ovšem jak jistě všichni víme, časem budeme muset odložit. Každá maličkost, která vám může jakkoliv vadit na vašem partnerovi se při jejich nošení jeví jako naprostá hloupost a dokonce vám taková maličkost připadá být i velmi roztomilou. Ovšem, co se stane tehdy, kdy přijde prozření a partnera vidíte v celé své kráse bez hormonů, které vás do té doby ovlivňovaly? Z vašeho chlapa se během krátké chvíle stal někdo, kdo nosí vytahané tričko a ponožky naruby. Kdy vám, jako partnerce zůstává rozum stát nad jeho chybami? Případů, kdy se chceme propadnout do země a tváře máme rudé, až to pěkné není, je totiž hned několik.

Ostuda až za hrob

Klábosíte se svými kamarádkami a narazíte na téma muži a rázem se debata zvrhne v neskutečnou přehlídku momentů, které vás na partnerovi vytáčí. Tak například se občas oblékne jako šašek. Má na sobě zmuchlané tričko či tričko, které již dávno vyšlo z módy a chce v něm jít do společnosti. Pokud nezabere na vaše námitky, je více než jasné, že jeho vzhled budete celý večer omlouvat a přitom se stydět za to, že s někým takovým sdílíte společnou domácnost. Dále vás může vytočit fakt, že pocintaná kravata pro něj vskutku skvěle padne k obleku, který je o číslo větší a chce se takto vydat na svatbu vaší nejlepší kamarádky. Nedonutíte ho dokonce ani k tomu, aby si vzal košili s dlouhým rukávem a ne tu, která připomíná spíše rozevlátou košili z klipu chlapecké skupiny Backstreet Boys. Trapné faux pas ovšem může nastat i tehdy, přijde-li na večeři k vašim rodičům a během několika málo minut sní všechny krekry ze stolu či si pustí v televizi svůj oblíbený sportovní kanál. Bez povšimnutí ovšem nemohou zůstat ani ultravtipné vtipy, které jsou vtipné jen pro něj, nikoliv pro jeho posluchače. Připomíná vám to něco? Tyto momenty se ovšem dají přejít a nikterak nebudou ohrožovat váš partnerský vztah. Milujete totiž svého partnera přece proto, jaký je. Opak by vás jistě nebavil. Kdy ovšem nastává situace, ve které je třeba vzít raději zpátečku?

Ponižuje vás a uráží před ostatními?

Pokud vás partner cíleně uráží či zesměšňuje před vašimi přáteli či ostatními lidmi, není to od něj přijatelné a pro vás je to jasný signál, že tady to fungovat nebude. Veškerý nadhled tak musí jít v těchto situacích stranou, jelikož bez vzájemného respektu obou stran, nebude váš partnerský vztah nikdy stabilní.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *