Vybavení kanceláře: Funkčnost v hlavní roli

Už jste někdy vybavovali administrativní prostory? Ne? Tak to se máte s nadsázkou řečeno na co těšit. Když jsem vše řešil já, snažil jsem se celý kompletně sladit dle svých vlastních představ. Platit za služby architekta se mi nechtělo, jelikož jsem byl rád, že jsem nastřádal dostatek peněz na samotné vybavení. Jste zvědaví, jak to že se mi nakonec vše podařilo a kancelář už byla pochválena z nejedněch úst? Pak se začtěte do následujících řádků, v nichž vám prozradím, jak jsem postupoval.

Stoly a židle v hlavní roli

Možná by mi to bytový architekt zazlíval, ale já se nejprve soustředil na správnou volbu kancelářských židlí, Stoly jsem měl již promyšlené. Vybral jsem si kvalitní pevné desky v dekoru buku s tím, že nohy jsou kovové. Ano, stoly jsou poněkud těžší, nicméně ještě si žádný zaměstnanec nestěžoval na nějaká kývání anebo jiné potíže. U židlí jsem dbal hlavně na komfort sezení. Jelikož vlastním IT firmu, pak je jasné, že zaměstnanci stráví nepřirozené poloze vsedě bohužel notnou porci času. Židle tedy musí být maximálně přizpůsobeny zdravému stylu sezení. Mají opěrky bederní páteře, loktů a hlavy. Jsou také nastavitelné z hlediska sklonu opěráku a výšky sezení. Designově určitě nezaniknou. Černá síťovina v kombinaci s nerezem působí na oko moc hezky. U společnosti Nábytek Atan byl přitom výběr velmi pestrý a vybrat si bylo možné i modely z kůže.

A nakonec elegantní prostorné skříně

Má prvotní představa o vestavěných skříních se velmi rychle rozplynula. Zjistil jsem, kolik skříně na míru stojí. Proto jsem vybral klasické modely s dostatečným množstvím úložného prostoru. Samozřejmostí byl dekor buku stejný jako u desek stolů. Představoval jsem si také modely se spoustou poliček a zásuvek. Nakonec jsem si i vybral a všechno dokonale doladil tak, abych byl spokojený. Rádi byste se též podívali na modely prodávané zmiňovanou společností? Pak najdete více zde.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *