Vybrat správný botník nemusí být jednoduché

Taky se ve vaší předsíni hromadí boty a v podstatě o ně zakopáváte? U nás byla situace až do nedávné doby totožná. Dokonce jsem o boty zakopla i já a zvrtla si kotník. Moje chyba, měla jsem všechno řešit předem. Vždyť nákup botníku nakonec nebyl až tak složitý. Přesto jsem si ale musela dávat pozor na několik důležitých aspektů, jež by měl ten správný model splňovat. Nač jsem se tedy zaměřila a jaký botník jsem zvolila? Přesně na tyto otázky vám v následujících řádcích odpovím.

Praktické řešení u mě hrálo prim

Při výběru jsem myslela hlavně na to, aby byly boty v samotné skříňce dokonale uspořádané a vše bylo přehledné. Zkrátka je zapotřebí, aby člověk přišel a vytáhl si během několika vteřin pár, který potřebuje. Botník může obsahovat jak klasické police, tak i pouze kovové tyče, na které se obuv jednoduše ukládá. Předsíň není místností, v níž se pouze přezouváme! Často je zapotřebí uložit si tady třeba rukavice, čepice anebo i drobnosti typu klíčů od auta a podobně. Proto jsem se dívala po modelu se zásuvkami a důmyslně řešenými poličkami, což se nakonec podařilo. Stejně tak jsem myslela i na pohodlí osob, jež se převlékají a přezouvají! Na trhu jsou elegantní sedací botníky, takže volba byla jasná.

Vzhledově do předsíně dokonale padl

Zapomenout nelze ani na vzhled. Právě v předsíni se totiž hosté seznamují s interiérem vašeho bytu či domu. I levné botníky mohou být vypadat perfektně, a to v mnoha podobách. Moc hezké jsou především tmavé modely korespondující s bílou výmalbou předsíně. Není ale problém zvolit i botník bílý. Ten na sebe zase naopak prvoplánovitě neupozorňuje a budí vcelku nenápadný dojem, což se hodilo přesně k nám do bytu. Při nákupu jsem se orientovala i podle kování a způsobu otevírání. A kde jsem si vybírala? Přece na dona-shop.cz. Jejich nabídka je pestrá a botník jsem sehnala za výhodnou cenu.

Výklopný botník 4 přihrádky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *