Jak jsem vlastně vznikla….,?

Aneb to jsem já…..

Normálně by si člověk řekl….jak jako vznikla? Normálně se narodila, vyrostla… Ale já tu nechci mluvit o tom jak jsem se narodila, ale o tom jak vznikla moje podstata…duše, kderou jsem teď.

Jako malá jsem bývala ukázkový příklad malé, hodné a nekonfliktní holčičky… no teda jak se to vezme “holčičky”….spíš než s panenkami jsem si hrála s autíčky a vůbec jsem i jako kluk chodila oblékaná. Rostla jsem a tím i příbíval vliv a tlak okolí……od kamarádu jsem pochytila spoustu špatností…začala mluvit sprostě a dělat samé problémy. V pozdějším věku jsem si to naštěstí uvědomila a změnila jsem se.

Všechno bylo fajn do té doby než přišla jedna z největších ran v mém životě….moji rodiče se rozvedli. Od té chvíle jsem se zapřísáhla že už mě nikdo nikdy neuvidí plakat….začala jsem všechny své pocity skrývat pod masku, kterou jsem si vytvořila…snad proto abych se ochránila před realitou…? Nevím. Boužel s tím přišli i nějaké zdravotní komplikace, o kterých se budu bavit později. Dále tu také byli problémy ohledně vzhledu což také moc nepomáhalo…ale

možná to byl prvotní impulz, který mi řekl že takhle už to dál nejde….chtěla jsem žít naplno, bavit se a prožívat všechno co ostatní v mém věku…a tak jsem vlastně vznikla..tedy má ninější podoba….ne ještě úplně spokojená, ale žijící holka..i když chybující…

Snažíc se aby všichni jednou našly své štěstí…něco pro co můžou žít. Zatím mi tenhle důvod stačí…uvidím co mi osud nachystá a i když to bude sebevíc težší….budu bojovat.

S pozdravem divná holka…………….

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient