Když má myšlenka sílu a slova jsou věci

Život si tvoříme myšlenkami, jejichž energii významně umocňujeme slovy. Myšlenky přitahují to, na co myslíme, protože to více vnímáme. Slova jsou jako věci, které nám pak vstupují do života. Tvoříme myšlenkou, jejíž energii vysíláme do svého okolí a přitahuje energii stejného náboje. Pokud si něco přejete a splní se vám to, změní vás to. Je třeba si dát velký pozor na své myšlenky, na svá vyslovovaná slova i na naše přání, která se mohou splnit doslova. Pozitivní myšlení má velké kouzlo. Slova utkaná medem a láskou přináší pohodový život. Naopak slova protkaná jedem skrz na skrz se nám vrací jako bumerang. Posloupnost myšlenka, slovo a čin funguje dokonale. A kam soustředíte pozornost, tam to roste.

Relaxace a meditace

Je třeba se naučit denně vzdalovat od těch všech pípajících a světélkujících věciček, které všichni nosíme v kapse. Odprostit se od neustálého bytí na příjmu odvádějící ho nás od podstaty života samotného. Půl práce a půl zábavy. Čas na relaxaci by měl být naplněn beze zbytku. S vypnutými přístroji, nejlépe někde v tichosti vědomého rozjímání. Díky síle představivosti si skrze meditaci můžeme přivolávat věci, které chceme realizovat v našem životě. Skrze naši fantazii si tak sami tvoříme novou realitu v našich životech. Je třeba uvěřit v sebe sama a v sílu myšlenek, jenž vedou k činnosti a ta vede ke skutečnosti.

Zákon přitažlivosti

A proto si dejte pozor na to, co sdílíte se svými přáteli v životě, ale i na sociálních sítích. Bedlivě sledujte, zda jste taženi nahoru nebo dolu. Smějte se, buďte šťastní a radujte se z darů, které máte. Z těch, co nejsou samozřejmé. Z darů života, zdraví, slunce, vody, vzduchu, půdy, příbytku, blízkosti spřízněných duší… Buďte pokorní k životu, ale zároveň si jej hajte až do morku kostí. Pokud už máte pocit, že opravdu nemůžete, ukliďte celý byt a vyházejte všechny zbytečnosti z vašich skříní. Uklidíte zároveň ve svých srdcích, duši i mysli. A pak se posaďte a nechte myšlenky plynout. Objevte v sobě mír i sílu bojovat. Být pokorný neznamená ustupovat a být slabý. Být pokorný znamená úctu k daru svého života, jenž je třeba ochraňovat za každou cenu. Než vám dohoří svíčka života, najděte ve svém srdci, mysli i duši celý vesmír. Je jen na vás, co si do života vpustíte a jak se k tomu postavíte.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient